Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ρωτήσω... για 2 άτομα Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα..... 300€ φόροι δεν είναι πολλά?....

View attachment 470587

Υπάρχει κάποιος οδηγός με χαμηλές χρεώσεις αεροδρομίων ?

Ευχαριστώ πολύ!
Δεν έχει να κάνει με τα αεροδρόμια αλλά με το ότι οι πτήσεις που βρίσκετε είναι με εταιρία που χρεώνει "ακριβούς" φόρους (βασικά, επίναυλους που τους ονομάζουν "φόρους"). Βρείτε απευθείας πτήσεις.

Яна

Member
Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ρωτήσω... για 2 άτομα Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα..... 300€ φόροι δεν είναι πολλά?....

View attachment 470587

Ευχαριστώ πολύ!
Ούτε κατά διάνοια μην κάνετε αυτήν την συναλλαγή. Είναι "λάθος". Αυτό που σας έγραψαν, οι φόροι έχουν να κάνουν με την εκάστοτε αεροπορική. Πχ χαμηλους φόρους έχουν οι Aegean, Lot, United, AirCanada, Ethiopian, Tap, Singapore κά, ενώ πχ υψηλούς φόρους έχουν οι Swiss, Lufthansa, Egyptair κά και άλλες ειναι κάπου στη μέση πχ. Turkish, Sas κά. Η συγκεκριμένη συναλλαγή που δείχνετε μάλλον είναι με ανταπόκριση και φυσικά δεν σας συμφέρει καθόλου, καλύτερα κλείστε τα χωρίς μίλια.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλησπέρα σας,

View attachment 470587

Ευχαριστώ πολύ!
Με βάση τις ημερομηνίες που αναφέρατε 14-15/12 Αθήνα Παρίσι, μπορείτε να δείτε τον συνδυασμό που σας έστειλα. Υπάρχουν κ άλλοι μέσω Skyscanner ανάλογα με τις ωρες και τις εταιρειες που προτιμάτε. Μη δώσετε επ ουδενί λόγω 60000 μίλια και 300€ φόρους.

Attachments

Last edited:

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Αρχισαν να ανεβαινουν τα award Ιουνιου- Ιουλιου. Εκλεισα αλλα εφαγα bonus αντι για μιλια.
Με bonus θα κλείσω κ εγώ αλλα για που κοιτούσα για οσλο δεν βρήκα κάτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου δείχνει..

paefstra

Member
Με bonus θα κλείσω κ εγώ αλλα δεις που κοιτούσα για οσλο δεν βρήκα κάτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου δείχνει..
Γι' αυτο ειπα οτι "αρχισαν". Εγω πετυχα αυτο που ειχα στο ματι, Ισπανια, και το εκλεισα. Για καλοκαιρι δεν το ψειριζουμε αν ειναι με -50% γιατι δεν βρισκεις ευκολα πηγαινε ελα δωρεαν.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Γι' αυτο ειπα οτι "αρχισαν". Εγω πετυχα αυτο που ειχα στο ματι, Ισπανια, και το εκλεισα. Για καλοκαιρι δεν το ψειριζουμε αν ειναι με -50% γιατι δεν βρισκεις ευκολα πηγαινε ελα δωρεαν.
Τέλεια! Ελπίζω να βγουν σύντομα και για οσλο! Να περάσεις ωραία, είναι δεδομένο με τέτοιον προορισμό!

paefstra

Member
Τέλεια! Ελπίζω να βγουν σύντομα και για οσλο! Να περάσεις ωραία, είναι δεδομένο με τέτοιον προορισμό!
Για Νορβηγια σε συμφερει να φας 15.000 μιλια και να κλεισεις πιο βορεια, με SAS, ειναι η γνωμη μου, γιατι οι φοροι της ειναι τζαμπα. Ειδικα τωρα νωρις εχεις και πολλες επιλογες συνδυασμων.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Για Νορβηγια σε συμφερει να φας 15.000 μιλια και να κλεισεις πιο βορεια, με SAS, ειναι η γνωμη μου, γιατι οι φοροι της ειναι τζαμπα.
Σκεφτόμουν με bonus για Οσλο και από εκεί με εσωτερική ή οδικώς για Bergen. Είχαν εξαργύρωση με τους μίσους πόντους μέχρι πρόσφατα. Λες να ξανά βάλει μέχρι τέλος του χρόνου;

paefstra

Member
Σκεφτόμουν με bonus για Οσλο και από εκεί με εσωτερική ή οδικώς για Bergen. Είχαν εξαργύρωση με τους μίσους πόντους μέχρι πρόσφατα. Λες να ξανά βάλει μέχρι τέλος του χρόνου;
Ποτε δεν ψειριζω την εξαργυρωση με 50% , δεν ξερω.
Γιατι να πληρωσεις εσωτερικη πτηση αφου μπορεις να την εχεις δωρεαν μεσα στα 15.000 μιλια;
ΚΛεινεις με bonus μονο τη μια διαδρομη Οσλο Αθηνα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ποτε δεν ψειριζω την εξαργυρωση με 50% , δεν ξερω.
Γιατι να πληρωσεις εσωτερικη πτηση αφου μπορεις να την εχεις δωρεαν μεσα στα 15.000 μιλια;
ΚΛεινεις με bonus μονο τη μια διαδρομη Οσλο Αθηνα.
Σωστό, και αυτό μπορεί να γίνει αν δω ότι είναι ακριβοί οι ναύλοι. Επίσης, ούτε για Λιουμπλιάνα έχει βγάλει. Ελπίζω να μην το αφήσει για Οκτώβριο 😏

paefstra

Member
Εγω θα πω τη γνωμη μου και κανετε ο,τι θελετε. Οποιος παει να κλεισει σε περιοδο που κλεινει το σχολειο, η απαιτηση να βρει με επιστροφη πανω απο 2 εισιτηρια ΚΑΙ με -50% bonus δεν θα ικανοποιηθει ευκολα. Θα πεσουν σαν τα κορακια μολις βγει το -50% ολες οι οικογενειες και δεν θα μεινει τιποτε. Το -50% ειναι τελειο για κανενα Νοεμβρη η Φλεβαρη που ειναι ανοιχτα τα σχολεια και ταξιδευουν λιγοτεροι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom