Όχι, δεν κερδίζεις.Λογικά έχει ξανά απαντηθεί, όταν κλείνω πτήση κάνοντας εξαργύρωση μιλίων, κερδίζω μίλια πραγματοποιώντας τη συγκεκριμένη πτήση; Γιατί κατα τη διαδικασία κλεισίματος δε σου εμφανίζει πόσα μιλια κερδίζεις
Δεν έχει να κάνει με τα αεροδρόμια αλλά με το ότι οι πτήσεις που βρίσκετε είναι με εταιρία που χρεώνει "ακριβούς" φόρους (βασικά, επίναυλους που τους ονομάζουν "φόρους"). Βρείτε απευθείας πτήσεις.Καλησπέρα σας,
Ήθελα να ρωτήσω... για 2 άτομα Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα..... 300€ φόροι δεν είναι πολλά?....
View attachment 470587
Υπάρχει κάποιος οδηγός με χαμηλές χρεώσεις αεροδρομίων ?
Ευχαριστώ πολύ!
Ούτε κατά διάνοια μην κάνετε αυτήν την συναλλαγή. Είναι "λάθος". Αυτό που σας έγραψαν, οι φόροι έχουν να κάνουν με την εκάστοτε αεροπορική. Πχ χαμηλους φόρους έχουν οι Aegean, Lot, United, AirCanada, Ethiopian, Tap, Singapore κά, ενώ πχ υψηλούς φόρους έχουν οι Swiss, Lufthansa, Egyptair κά και άλλες ειναι κάπου στη μέση πχ. Turkish, Sas κά. Η συγκεκριμένη συναλλαγή που δείχνετε μάλλον είναι με ανταπόκριση και φυσικά δεν σας συμφέρει καθόλου, καλύτερα κλείστε τα χωρίς μίλια.Καλησπέρα σας,
Ήθελα να ρωτήσω... για 2 άτομα Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα..... 300€ φόροι δεν είναι πολλά?....
View attachment 470587
Ευχαριστώ πολύ!
Με βάση τις ημερομηνίες που αναφέρατε 14-15/12 Αθήνα Παρίσι, μπορείτε να δείτε τον συνδυασμό που σας έστειλα. Υπάρχουν κ άλλοι μέσω Skyscanner ανάλογα με τις ωρες και τις εταιρειες που προτιμάτε. Μη δώσετε επ ουδενί λόγω 60000 μίλια και 300€ φόρους.Καλησπέρα σας,
View attachment 470587
Ευχαριστώ πολύ!
Με bonus θα κλείσω κ εγώ αλλα για που κοιτούσα για οσλο δεν βρήκα κάτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου δείχνει..Αρχισαν να ανεβαινουν τα award Ιουνιου- Ιουλιου. Εκλεισα αλλα εφαγα bonus αντι για μιλια.
Γι' αυτο ειπα οτι "αρχισαν". Εγω πετυχα αυτο που ειχα στο ματι, Ισπανια, και το εκλεισα. Για καλοκαιρι δεν το ψειριζουμε αν ειναι με -50% γιατι δεν βρισκεις ευκολα πηγαινε ελα δωρεαν.Με bonus θα κλείσω κ εγώ αλλα δεις που κοιτούσα για οσλο δεν βρήκα κάτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου δείχνει..
Τέλεια! Ελπίζω να βγουν σύντομα και για οσλο! Να περάσεις ωραία, είναι δεδομένο με τέτοιον προορισμό!Γι' αυτο ειπα οτι "αρχισαν". Εγω πετυχα αυτο που ειχα στο ματι, Ισπανια, και το εκλεισα. Για καλοκαιρι δεν το ψειριζουμε αν ειναι με -50% γιατι δεν βρισκεις ευκολα πηγαινε ελα δωρεαν.