• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
. Εγώ που είχα αυτόματη μετατροπή δεν μπορούσα να τους μετατρέψω και πήρα τηλ και καταργησα την αυτόματη.
Η αυτόματη μετατροπή πόντων μόνο τηλεφωνικώς καταργείται; Κι αν ναι, με τηλέφωνο στην Alpha bank;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Δεν ξέρω πως τα κατάφερες. Εγώ που είχα αυτόματη μετατροπή δεν μπορούσα να τους μετατρέψω και πήρα τηλ και καταργησα την αυτόματη.
Απλά ακολούθησα τη διαδικασία και έκανα τη μετατροπή από το site της Aegean ...Μετέτρεψα μάλιστα 3 φορές πόντους από την τελευταία Κυριακή του μήνα έως το τέλος του μήνα....

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δεν ξέρω πως τα κατάφερες. Εγώ που είχα αυτόματη μετατροπή δεν μπορούσα να τους μετατρέψω και πήρα τηλ και καταργησα την αυτόματη.
Απλά ακολούθησα τη διαδικασία και έκανα τη μετατροπή από το site της Aegean ...Μετέτρεψα μάλιστα 3 φορές πόντους από την τελευταία Κυριακή του μήνα έως το τέλος του μήνα....
Το ίδιο έκανα και εγώ.
Απλά περιμένουμε.

Last edited by a moderator:

giannis228

Member
Το +20% της προσφορας μετατροπής σε μίλια του Φεβρουαρίου σας έχει πιστωθεί?εμένα ακόμα δεν μου ταχει πιστώσει!
Μολις μπήκαν τα επιπλέον μίλια με την προσφορα 20% !! καλες πτησεις

tatooine

Member
Μέρα χαράς τα πήραμε επιτέλους !!!!
Τώρα μένει να γκρινιάζουμε, δεν έχει διαθεσιμότητα, είναι πολλοί οι φόροι και τέτοια διαφορά. 🤣🤣🤣

Ένας απλός υπολογισμός για όσους βρίσκονται ΑΚΟΜΑ σε δίλημμα ποια πιστωτική να βγάλουν.
Με το σχετικό προμο λοιπόν της Αιγαίου όσοι είχαν την κανονική βίζα και μετέτρεψαν 100Κ πήραν σήμερα 120Κ.
Όσοι είχαν την πριμιουμ πήραν 150Κ. (Το αρχικό ποσό Χ 25% και μετά Χ 20% του προμο.)

paefstra

Member
Ένας απλός υπολογισμός για όσους βρίσκονται ΑΚΟΜΑ σε δίλημμα ποια πιστωτική να βγάλουν.
Με το σχετικό προμο λοιπόν της Αιγαίου όσοι είχαν την κανονική βίζα και μετέτρεψαν 100Κ πήραν σήμερα 120Κ.
Όσοι είχαν την πριμιουμ πήραν 150Κ. (Το αρχικό ποσό Χ 25% και μετά Χ 20% του προμο.)
+40 ευρω για τη συνδρομη συν καμια 250ρα για 1+1 εισιτηριο με τους φορους του δευτερου για επιπλεον 30.000 μιλια?
Με 300 ευρω στον Κωτσο αντι στην Aegean παιρνεις 36.000 μιλια και πουλας το προιον :D.
Γενικα πρεπει να επενδυει κανεις μονο στον Κωτσο κι οχι στην Aegean, εχει αλλαξει το παιχνιδι πια.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
+40 ευρω για τη συνδρομη συν καμια 250ρα για 1+1 εισιτηριο με τους φορους του δευτερου για επιπλεον 30.000 μιλια?
Με 300 ευρω στον Κωτσο αντι στην Aegean παιρνεις 36.000 μιλια και πουλας το προιον :D.
Γενικα πρεπει να επενδυει κανεις μονο στον Κωτσο κι οχι στην Aegean, εχει αλλαξει το παιχνιδι πια.
Συμφωνώ σε όλα.. ωστόσο, ποσο συχνα θα ξανά βάλει επι 100 ο κώτσος; Ελπίζουμε σύντομα! Αν και πλέον μια δυο καλές αγορές από αυτόν έχεις «βγάλει» τα μίλια της χρονιάς χωρίς κόπο!

paefstra

Member
Συμφωνώ σε όλα.. ωστόσο, ποσο συχνα θα ξανά βάλει επι 100 ο κώτσος; Ελπίζουμε σύντομα!
Μια φορα τον χρονο αρκει.
Φετος εκανε εκπληξη κι εβαλε και δευτερη. Αλλα με εχει πιασει ιλιγγος με τα μιλια που μαζευτηκαν με την απλη καρτα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Μια φορα τον χρονο αρκει.
Φετος εκανε εκπληξη κι εβαλε και δευτερη. Αλλα με εχει πιασει ιλιγγος με τα μιλια που μαζευτηκαν με την απλη καρτα.
Όλο και κάτι θα βγάλει λογικά και το Πάσχα.. αν όχι, ολοταχώς για Black Friday

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom