croce
Member
Έως τις 22/3/23 . ( Μετά από 15 εργάσιμες από τη λήξη )Όχι ακόμα...λογικά αυριο
Έως τις 22/3/23 . ( Μετά από 15 εργάσιμες από τη λήξη )Όχι ακόμα...λογικά αυριο
ακριβως και συνηθως μπαινουν ακριβω στις 15 εργασιμεςΈως τις 22/3/23 . ( Μετά από 15 εργάσιμες από τη λήξη )
Εννοείς ότι πήρες τηλ και καταργησες την αυτόματη μετατροπή.Εγώ που έχω αυτόματη μετατροπή στο τέλος του μήνα αλλά μπήκα στη διαδικασία να τους μετατρέψω manual λόγω της προσφοράς λέτε να έχω κάποιο θέμα???
Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί 30 μέρες μέχρι να πιστωθούν.
για την ετζιαν μιλάμε! Ετζιαν κ συνέπεια 0-1.. τλχ ας τα βάλει έστω κ με καθυστέρηση
Όχι δεν το είπα σωστά...Κάποιοι πόντοι μετατράπηκαν μόνοι τους,πρωί Κυριακής άρα δεν τους μετέτρεψα εγώ....Τους υπόλοιπους μετά από κάποιες αγορές εκείνη την Κυριακή τους μετέτρεψα πριν το τέλος του μήνα...Απλώς σκέφτηκα μήπως υπάρχουν ψιλά γράμματα και η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για εμάς που έχουμε ενεργοποιημένη την αυτόματη μετατροπή γιατί ας πούμε είμαστε άλλη κατηγορία .Εννοείς ότι πήρες τηλ και καταργησες την αυτόματη μετατροπή.
Μας δώσανε τον γάιδαρο τον κοιτάμε και στα δόντια.για την ετζιαν μιλάμε! Ετζιαν κ συνέπεια 0-1.. τλχ ας τα βάλει έστω κ με καθυστέρηση
Σωστά, δεν θα ξανά βγάλουμε κιχ άλλη φορά. Ευχαριστούμε ετζιαν, ζητούμε ταπεινά συγγνώμη, εάν θίχτηκε η υπόληψή σου.Μας δώσανε τον γάιδαρο τον κοιτάμε και στα δόντια.
Σε τέτοιες προωθητικές προφανώς και όχι. Τις κάνει μια φορά τον χρόνο (και αν) και κάποια στιγμή θα μπουν. Εξάλλου δεν τα είχαμε για να τα χάσουμε, τσόντα είναι και μάλιστα ευχάριστη.Σωστά, δεν θα ξανά βγάλουμε κιχ άλλη φορά.
Το οτι είναι συμφέρον είναι δεδομένο. Προφανώς, ζημιωμένη δεν είναι ούτε η ετζιαν, για να τα δίνει.Σε τέτοιες προωθητικές προφανώς και όχι. Τις κάνει μια φορά τον χρόνο (και αν) και κάποια στιγμή θα μπουν. Εξάλλου δεν τα είχαμε για να τα χάσουμε, τσόντα είναι και μάλιστα ευχάριστη.
Υπομονή.