Μπήκαν σε προγενέστερη ημερομηνία απ' ο,τι κατάλαβα.Βρε παιδιά εμένα γιατί μου τα έβαζαν γρήγορα μετά από κάθε μετατροπή που έκανα? Επειδή ήταν λίγοι οι πόντοι? Δηλ τώρα που κοίταξα την ανάλυση αυτό κατάλαβα ότι έγινε...δεν έχει μπει σήμερα έξτρα μίλι όπως σε σας
Μπήκαν σήμερα, μοιρασμένα αναλογικά σε κάθε μετατροπή, εμφανίζοντας την αντίστοιχη ημερομηνία.Μπήκαν σε προγενέστερη ημερομηνία απ' ο,τι κατάλαβα.
Τα έξτρα μίλια πιστώθηκαν όλα σήμερα. Στον λογαριασμό της αιγαίου όμως, έχουν την ημερομηνία που έγινε η μετατροπή. Οι καταχωρήσεις των έξτρα μιλιών είναι συναλλαγές ανεξάρτητες άλλα ισόποσες των μετατροπών. 10 μετατροπές για παράδειγμα, 10 έξτρα συναλλαγές, η κάθε μια στην ημερομηνία της μετατροπής.Μπήκαν σε προγενέστερη ημερομηνία απ' ο,τι κατάλαβα.
Ήταν στα μίλια της Ετζίαν, όχι στους πόντους της Άλφα.Το +20% ήταν ανεξάρτητα αν οι πόντοι ειναι από πιστωτική ή χρεωστική;
Ανάποδα;Ήταν στα μίλια της Άλφα, όχι στους πόντους της Ετζίαν.
Άιντεεε. Μάλλον νύσταξα! Το διορθώνω…Ανάποδα;
Μπερδεύτηκα κι εγώ. Ηταν στους πόντους της άλφα, ανεξάρτητα αν αυτοί μαζεύτηκαν με πιστωτική ή χρεωστική, έτσι; Γιατί στην κόρη μου - που έχει χρεωστική μπονους- δεν μπήκε το 20%Άιντεεε. Μάλλον νύσταξα! Το διορθώνω…
Είναι μια μέρα δύσκοληΆιντεεε. Μάλλον νύσταξα! Το διορθώνω…