Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πλάκα θα είχε!Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω.
Σε πτήση που έχεις κλείσει εξαργυρώνοντας μίλια κερδίζεις κανονικά μίλια ;
Πλάκα θα είχε!Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω.
Αν έχεις κάνει κανονική εξαργύρωση, δεν κερδίζεις. Αν έχεις εξαργυρώσει με το σύστημα Miles & Cash, κερδίζεις κανονικά.Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω.
Που πηγε το δωρεαν εισιτηριο για ολο το δικτυο που εδινε για τις καθυστερησεις? Παλι χαντρες και καθρεφτακια...5000 Μίλια δώρο + κουπόνι για 30% έκπτωση σε επόμενη πτήση για τις καθυστερήσεις των πτήσεων αυτήν την περίοδο.... Σούπερ κίνηση! Με ποιο κριτήριο (σε όλους τους gold ? Σε όλους γενικά ? Σε όσους έχουν πετάξει τελευταία? ) δεν ξερω
Ε? Είχες κάποια συγκεκριμένη πτήση με καθυστέρηση; Τι δρομολόγιο, πόση καθυστέρηση;5000 Μίλια δώρο + κουπόνι για 30% έκπτωση σε επόμενη πτήση για τις καθυστερήσεις των πτήσεων αυτήν την περίοδο.... Σούπερ κίνηση! Με ποιο κριτήριο (σε όλους τους gold ? Σε όλους γενικά ? Σε όσους έχουν πετάξει τελευταία? ) δεν ξερω
Για την γενική κατάσταση με τις καθυστερήσεις πτήσεων αυτό το καλοκαίρι γράφουν... Εγώ συγκεκριμένα είχα δυο πτήσεις με μισή ώρα με 45 λεπτα καθυστέρηση.. δρομολογια εσωτερικουΕ? Είχες κάποια συγκεκριμένη πτήση με καθυστέρηση; Τι δρομολόγιο, πόση καθυστέρηση;
αυτό είναι καινουριο; που το είδες; πηγή;5000 Μίλια δώρο + κουπόνι για 30% έκπτωση σε επόμενη πτήση για τις καθυστερήσεις των πτήσεων αυτήν την περίοδο.... Σούπερ κίνηση! Με ποιο κριτήριο (σε όλους τους gold ? Σε όλους γενικά ? Σε όσους έχουν πετάξει τελευταία? ) δεν ξερω
Έγινε σε εμένα. Το θεώρησα γενικευμένο και το έγραψα...αυτό είναι καινουριο; που το είδες; πηγή;
εμείς είχαμε καθυστέρηση πριν από δυο βδομάδες μια ώρα και κάτι λεπτά και πήραμε δωρεάν εισιτήρια.
σου στείλανε μειλ δηλαδή;Έγινε σε εμένα. Το θεώρησα γενικευμένο και το έγραψα...
Ναι ναισου στείλανε μειλ δηλαδή;