taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Με τόσες καθυστερημένες Α3321 φέτος, περίμενα να μου έχουν στείλει κι εμένα το δώρο
Το neon τι είναι;Με τόσες καθυστερήσεις εμένα έπρεπε να μου χαρίσουν ένα neon.
Το neon τι είναι;
σας παρακαλώ πολύ κύριε να μην ποσταρετε ανακρίβειες και παραπλανειτε τα μελη.Η σωστή απάντηση ενός σπασίκλα !!! Lollll AIRBUS A320neo | About Aegean
Πόσο Ne δηλαδή; 100 μετρικούς τόνους ξέρω γω; Δε μετριέται σε ακέραιες ποσότητες το Ne..., δε μπορείς να πείς "ένα neon"Ασε τον @taver , εδω η εγκυρη απαντηση. View attachment 399100
Ο Τσαρουχης ειναι ενας απο τους πιο πλαστογραφημενους ζωγραφους στην Ελλαδα μαζι με τον Γαιτη.Πόσο Ne δηλαδή; 100 μετρικούς τόνους ξέρω γω; Δε μετριέται σε ακέραιες ποσότητες το Ne..., δε μπορείς να πείς "ένα neon"
Ρε, ολόκληρο πίνακα του Τσαρούχη (που εκτιμώ πως μάλλον κοστίζει παραπάνω από το εικονιζόμενο ακίνητο) σας έβαλα παράδειγμα δώρου που πρέπει να του κάνει η Aegean, τι άλλο θέλετε;
https://www.nationalgallery.gr/el/z...oi-epigonoi-tis/kapheneion-to-neon-nuhta.html
Το κομμα δεν χρειαζοταν πριν το "10". Δεν μπαινουν ετσι ευκολα τα δεκαρια, κυριε.Κάθε φορά που μου δίνεις like, αισθάνομαι σαν να μου βάζει η δασκάλα, 10΄ !!!
Καλά και το δωρεάν εισιτήριο έχει και αυτό πολλούς αστερίσκους, έχει διαθεσιμότητα κάτι σαν τα εισιτήρια με εξαργύρωση, εκτός γιορτών και Ιουλίου-Αυγούστου και πληρώνεις τους φόρους και τα έξοδα έκδοσης από το τηλέφωνο.Που πηγε το δωρεαν εισιτηριο για ολο το δικτυο που εδινε για τις καθυστερησεις? Παλι χαντρες και καθρεφτακια...