• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

fotast

Member
Αρχές Ιουνίου αγόρασα κάποια πράγματα από duty free στην αναχώρηση.Μέχρι να γυρίσω μετά από επτά μέρες είχαν πιστωθεί οι αγορές και η πτήση της αναχώρησης.Το ξενοδοχείο πιστώθηκε κανονικά μετά από δέκα μέρες περίπου από το check-out.Και η πτήση επιστροφής σε 2-3 μέρες.Εκείνο που αργεί συνήθως είναι τα επιπλέον μίλια από συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Προκειται να ταξιδεψω Θεσ/νικη - Ντουμπαι.

Αν κλείσω Business με Turkish ολες οι ιστοσελίδες μου δινουν ναυλο J για όλες τις πτήσεις που σύμφωνα με την Aegean δινει το 100% των μιλίων. Άρα θα πάρω περίπου 4300 μίλια πήγαινε έλα.

Αν κλείσω premium economy με Lufthansa μου δίνει το SKG-MUC ναυλο Υ το MUC-FRA ναυλο Y και το FRA DXB ναύλο N τα οποία σύμφωνα με την Aegean δίνουν πρώτο 1250 μιλια fix δευτερο 950 μιλια fix και το τρίτο το 100% των μιλίων. Στην επιστροφή το DXB-FRA ναυλο N και το FRA-SKG ναυλο Υ. Άρα θα πάρω περίπου 9500 μίλια πήγαινε έλα.

Τα λέω σωστά ή κάνω κάπου λάθος έτσι οπως υπολογίζω τα μίλια?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Προκειται να ταξιδεψω Θεσ/νικη - Ντουμπαι.

Αν κλείσω Business με Turkish ολες οι ιστοσελίδες μου δινουν ναυλο J για όλες τις πτήσεις που σύμφωνα με την Aegean δινει το 100% των μιλίων. Άρα θα πάρω περίπου 4300 μίλια πήγαινε έλα.

Αν κλείσω premium economy με Lufthansa μου δίνει το SKG-MUC ναυλο Υ το MUC-FRA ναυλο Y και το FRA DXB ναύλο N τα οποία σύμφωνα με την Aegean δίνουν πρώτο 1250 μιλια fix δευτερο 950 μιλια fix και το τρίτο το 100% των μιλίων. Στην επιστροφή το DXB-FRA ναυλο N και το FRA-SKG ναυλο Υ. Άρα θα πάρω περίπου 9500 μίλια πήγαινε έλα.

Τα λέω σωστά ή κάνω κάπου λάθος έτσι οπως υπολογίζω τα μίλια?
Οι πτήσεις σου από και προς Θεσσαλονίκη εκτελούνται από την Aegean, άρα γι αυτές κερδίζεις σύμφωνα με τους κανόνες της Aegean (125% επί την απόσταση ή 1000 μίλια, συν ότι bonus έχεις - αν έχεις - από επίπεδο κάρτας). Υπόψην ότι για τις πτήσεις εντός Ευρώπης πετάς απλό Economy, το Premium Economy ισχύει μόνο στις πτήσεις προς/από DXB.

fotast

Member
Νέες συνεργασίες,στήν Αθήνα:

Γνωρίστε τους 6 νέους μας συνεργάτες στην Αθήνα και κερδίστε μοναδικές εκπτώσεις σε κάθε σας έξοδο!

στην Μυτιλήνη:

Ανακαλύψτε τους νέους μας συνεργάτες στη Μυτιλήνη: τα ξενοδοχεία Πύργος Μυτιλήνης και Clara Hotel Resort & Bungalows και την ταβέρνα Μπαλουχανάς!

στην Σάμο:

https://el.aegeanair.com/milesandbo...utm_content=reminder2&utm_campaign=PanasGroup

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλημέρα σας. Μπήκα σήμερα στον λογαριασμό μου και δεν μου εμφανίζει την επιλογή για εξαργύρωση μιλίων. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα?

galoz

Member
Καλημέρα σας. Μπήκα σήμερα στον λογαριασμό μου και δεν μου εμφανίζει την επιλογή για εξαργύρωση μιλίων. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα?
Όχι,μου την εμφανίζει κανονικά.Μήπως μπαίνεις από το κινητό;

galoz

Member
Από κινητό δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για ευνόητους λόγους.Τώρα από PC ξαναπροσπάθησε λίγο αργότερα,τι να πω;Διαφορετικά πάρε τηλέφωνο.

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Από κινητό δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για ευνόητους λόγους.Τώρα από PC ξαναπροσπάθησε λίγο αργότερα,τι να πω;Διαφορετικά πάρε τηλέφωνο.
άλλαξα browser και εμφανίστηκε... από internet explorer δεν το δείχνει

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Βρε παιδιά, θέλω να κλείσω ένα εισιτήριο με μίλια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα για τις 21/8, αλλά το σύστημα μού εμφανίζει διαθέσιμα τα 3 πρωινά και το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο που δεν με βολεύουν. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή αργότερα να διαθέσουν εισιτήρια και στα υπόλοιπα δρομολόγια (δηλαδή στα δρομολόγια των 12.25, 17.10 και 20.35) ώστε να περιμένω ή να κλείσω τώρα που "γυρίζει";

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom