Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
1. 12E Τεχερανη-Αθηνα πως σου φαινεται?1. φαίνεται ότι δεν είναι τίποτα το εξωφρενικό αυτό που προσφέρουν.
2. ίσως να μην τα βλέπω σωστά τα πράγματα!
2. σωστα.
1. 12E Τεχερανη-Αθηνα πως σου φαινεται?1. φαίνεται ότι δεν είναι τίποτα το εξωφρενικό αυτό που προσφέρουν.
2. ίσως να μην τα βλέπω σωστά τα πράγματα!
Όταν βάζει προσφορές, τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά και απο τους φόρους που λέει τώρα ας πουμε. Πως γίνεται αυτό τότε;; Έχει βάλει πολλές φορές το Αθήνα Θεσσαλονίκη 19€ ενώ οι φόροι είναι καμια 26€Στάνταρ είναι. Αδιάβαστος τελείως, τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου...
19 βάζει το Θεσσαλονίκη Αθήνα με φόρους 15. Το Αθήνα Θεσσαλονίκη το βάζει 35. Θα σταματήσεις να λες ανακρίβειες;Όταν βάζει προσφορές, τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά και απο τους φόρους που λέει τώρα ας πουμε. Πως γίνεται αυτό τότε;; Έχει βάλει πολλές φορές το Αθήνα Θεσσαλονίκη 19€ ενώ οι φόροι είναι καμια 26€
Εξαρτάται το προορισμό και το χρόνο που θες...Η εξαργύρωση μιλίων μου φαίνεται τελικά δεν συμφέρει.. 10000 miles πηγαινε και έλα στην Αθήνα απο Θεσσαλονίκη+53€.. Σκέτη η διαδρομή χωρίς τα μίλια κάνει 60€ μας δουλεύουν μαλλον!
Οι φόροι στο Αθήνα Θεσ/νίκη είναι 37€, τεσπά δεν έχει νόημα.. Συμφέρει για μακρινές αποστάσεις και τελευταία στιγμή!19 βάζει το Θεσσαλονίκη Αθήνα με φόρους 15. Το Αθήνα Θεσσαλονίκη το βάζει 35. Θα σταματήσεις να λες ανακρίβειες;
Για να προλάβω και άλλες γκρίνιες , να σε ενημερώσω ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, αν αφήσεις την αγορά εισιτηρίων με μίλια για τελευταία στιγμή μπορεί να μην βρεις. Τα εισιτήρια με μίλια είναι περιορισμένα σε κάθε πτήση.και τελευταία στιγμή!
Για ποια μιλας? Γιατι των γερμανων πχ παιζει τηλ..αν δεν θες αυτους η τους συνεργατες τους. Και το τηλ ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο απο τα ον λαιν τους. Της δε Aegean ειναι ευγενικοι και αμεσοι.Εμένα το βασικό που με ενοχλεί στο πρόγραμμα είναι ότι για να κλείσω εισιτήριο με εταιρεία της συμμαχίας πλην Aegean πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην Ελλάδα, όταν σε άλλα κάνω τη δουλειά μου online αποτελεσματικότατα.