jimp
Member
Λοιπόν ερώτηση, μπορώ από light να πάω σε flex με μίλια ή έστω ν΄αγοράσω βαλίτσα με μίλια;
Αν γίνονται αυτά,πρέπει να έχω χάσει επεισόδια.Λοιπόν ερώτηση, μπορώ από light να πάω σε flex με μίλια ή έστω ν΄αγοράσω βαλίτσα με μίλια;
Α δεν ξέρω γι΄αυτό ρωτάω. Παλιότερα έχω την εντύπωση πως υπήρχε η δυνατότητα, δεν θα πάρω και όρκο όμως.Αν γίνονται αυτά,πρέπει να έχω χάσει επεισόδια.
Ισως.Προσωπικά δεν το θυμάμαι ή το έχασα για παλαιότερα.Και για τώρα δεν το άκουσα ή το είδα πουθενά(και εδώ).Περιμένουμε λοιπόν να μας πει κάποιος που ίσως ξέρει.Α δεν ξέρω γι΄αυτό ρωτάω. Παλιότερα έχω την εντύπωση πως υπήρχε η δυνατότητα, δεν θα πάρω και όρκο όμως.
Επειδή μ'ενδιαφέρει και μένα το θέμα,πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και δυστυχώς δεν γίνεται ούτε η μετατροπή του ναύλου ,ούτε αγορά βαλίτσας με μίλια...δυστυχώς...Λοιπόν ερώτηση, μπορώ από light να πάω σε flex με μίλια ή έστω ν΄αγοράσω βαλίτσα με μίλια;
Μπορεί η μετατροπή του ναύλου μπορεί αν μην επιτρέπεται, αλλά κανείς δεν σου απαγορεύει (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) να ακυρώσεις το εισιτήριό σου, να χάσεις 20 ευρώ για διαδρομή με επιστροφή και να κλείσεις flex με περισσότερα μίλια. Εντάξει, τζάμπα δεν είναι αλλα καλύτερα 20 ευρώ παρά π.χ. 100 για βαλίτσα πήγαινε έλα σε ταξίδι στο ΛονδίνοΕπειδή μ'ενδιαφέρει και μένα το θέμα,πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και δυστυχώς δεν γίνεται ούτε η μετατροπή του ναύλου...
Συμφωνώ...και εγώ θα ήθελα να κάνω την μετατροπή ,όμως πια δεν έχει διαθεσιμότητα και η βαλίτσα κοστίζει 80 ευρώ,σχεδόν όσο μου στοίχισε το ένα εισιτήριο.....γιατί τόσο ακριβά;Μπορεί η μετατροπή του ναύλου μπορεί αν μην επιτρέπεται, αλλά κανείς δεν σου απαγορεύει (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) να ακυρώσεις το εισιτήριό σου, να χάσεις 20 ευρώ για διαδρομή με επιστροφή και να κλείσεις flex με περισσότερα μίλια. Εντάξει, τζάμπα δεν είναι αλλα καλύτερα 20 ευρώ παρά π.χ. 100 για βαλίτσα πήγαινε έλα σε ταξίδι στο Λονδίνο
Δεν το ήξερα.Χθές έκλεισα για δικούς μου για την Πέμπτη και επιστροφή την αλλη εβδομάδα με 30.Τους καλοκαιρινούς μήνες ανεβαίνει 40+40...