Κάνεις την αυθαίρετη υπόθεση ότι μίλια από διαφορετικές πηγές έχουν το ίδιο processing time. Εντελώς εσφαλμένο. Μίλια από πτητική δριαστηριότητα περνιώνται αυτόματα (αν δεν εμπλέκονται κουπόνια αναβάθμισης κλπ.) και είναι διαθέσιμα συνήθως εντός 24 ωρών, κάποια άλλα τα περνάει άνθρωπος (και άρα παίρνει 1-2 εργάσιμες μέρες παραπάνω) και κάποια ακόμα, τέλος, περνιώνται με βάση περιοδικές καταστάσεις (σε τακτά διαστήματα).Έκανα πρώτη φορά κάποιες αγορές από τα Duty Free,δίνοντας και την κάρτα Miles and Bonus για να περαστούν οι πόντοι...επίσης την ίδια μέρα έκανα και κάποια μικροαγορά κατά την διάρκεια της πτήσης,επίσης δίνοντας την κάρτα και υποτίθεται οι πόντοι περάστηκαν...σήμερα σχεδόν 10 μέρες μετά ενώ τα μίλια της πτήσης έχουν περαστεί στο λογαριασμό μου,οι αγορές όχι
Πήρα τηλ. στην Aegean και στην αρχή η κοπέλα μου έλεγε κάτι ακατανόητα, αν τις πέρασα εγώ κτλ...μετά πήγε και ρώτησε προφανώς με άφησε λίγο στην αναμονή και μου είπε συγνώμη αλλά αργούν να περαστούν...εφόσον πέρασαν οι πόντοι της πτήσης,δεν έπρεπε να έχουν περαστεί και οι αγορές της ίδιας μέρας;;; Έχει τύχει σε κανέναν;
Δεν μιλάω καν για την πτήση της επιστροφής γιατί πραγματοποιήθηκε μια μέρα πρίν, οπότε δεν έχουν περαστεί καν τα μίλια της πτήσης ακόμα, πόσω μάλλον μια αγορά κατά τη διάρκεια της πτήσης...
Κάνεις την αυθαίρετη υπόθεση ότι μίλια από διαφορετικές πηγές έχουν το ίδιο processing time. Εντελώς εσφαλμένο. Μίλια από πτητική δριαστηριότητα περνιώνται αυτόματα (αν δεν εμπλέκονται κουπόνια αναβάθμισης κλπ.) και είναι διαθέσιμα συνήθως εντός 24 ωρών, κάποια άλλα τα περνάει άνθρωπος (και άρα παίρνει 1-2 εργάσιμες μέρες παραπάνω) και κάποια ακόμα, τέλος, περνιώνται με βάση περιοδικές καταστάσεις (σε τακτά διαστήματα).
Μια απ΄τα ίδια μετά από διαμονή σε αλυσίδα ξενοδοχείων που συνεργάζεται με Aegean και δίνει μίλια ,περιμένω από μέσα Απριλίου αλλά ακόμα δεν...Κι εγώ είδα κι έπαθα να πάρω τα μίλια από διαμονή σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο. Πήρα τηλέφωνο, έστειλα mail και τελικά πέρασαν 2 μήνες για να τα δω στο λογαριασμό μου.