• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Έκοψε η Aegean τα Intra Schengen Lounge μίλια της Αθήνας; Σε πτήση εξωτερικού 3 Μαϊου μου τα έδωσε, σε πτήση εσωτερικού 15 Μαϊου όχι.

Έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, έχετε δει κάτι;

Maryjoy

Member
Αυτό παρατήρησα κι εγώ χθες, στις δύο πτήσεις της προηγούμενης εβδομάδας δε μου πέρασαν τα Intra Schengen Lounge μίλια, σε πτήση τέλος Απριλίου τα πήρα κανονικά.

tatooine

Member
Έκοψε η Aegean τα Intra Schengen Lounge μίλια της Αθήνας; Σε πτήση εξωτερικού 3 Μαϊου μου τα έδωσε, σε πτήση εσωτερικού 15 Μαϊου όχι.

Έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, έχετε δει κάτι;
7/5 ναι, 12 και 15/5 όχι. Πάνε και αυτά. Καμία ανακοίνωση. Εκτος και αν με την αναβάθμιση των συστημάτων τους έγινε κάτι.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μπορεί έχει ειπωθεί, αλλά για πείτε μας τί είναι αυτά τα μίλια και σε ποιους δίνονται ??

tatooine

Member
Μπορεί έχει ειπωθεί, αλλά για πείτε μας τί είναι αυτά τα μίλια και σε ποιους δίνονται ??
Στους Γκόλντ.
Αποζημίωση στου χρυσούς πελάτες τησ Αιγαίου διότι αν σε περίπτωση έμπαιναν με σύνοδο χωρίς στάτους δεν γινόταν δεκτή η είσοδος στο σαλόνι τησ Αιγαίου και τους παρέπεμπαν δίπλα στην γκολντειρ.
  • Επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για πτήσεις από Αθήνα
    Κερδίστε 200 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης κάθε φορά που ταξιδεύετε από Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό εσωτερικού με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.
    Επιπλέον, επωφεληθείτε από 500 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης κάθε φορά που ταξιδεύετε από Αθήνα προς προορισμό εξωτερικού εντός Schengen με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Στους Γκόλντ.

• Επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για πτήσεις από Αθήνα
    Κερδίστε 200 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης κάθε φορά που ταξιδεύετε από Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό εσωτερικού με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.
    Επιπλέον, επωφεληθείτε από 500 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης κάθε φορά που ταξιδεύετε από Αθήνα προς προορισμό εξωτερικού εντός Schengen με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Σε ευχαριστώ πολύ, λύθηκε η απορία μου.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ενεργός και να εγγραφώ ξανά... Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε..

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ενεργός και να εγγραφώ ξανά... Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε..
Βάλε ξανά τους username και password. Μου το έκανε κι εμένα πριν από κάποιες μέρες. Ο λογαριασμός μου ήταν μια χαρά.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Υπαρχει lounge με free προσβαση για gold στο αεροδρομιο του Ηρακλειου?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom