paefstra
Member
Εννοειται. Θα βαλεις το δικο σου μειλ στην εγγραφη και θα το διαχειριζεσαι
Όταν τους πληρώνουμε τα αεροπορικά είναι καλά όμως, ε; Ας φέρουν και κανένα μίλι στο σπίτι!Σα δε ντρεπεστε, βάζετε τα παιδια για να παιρνετε μιλια..τσκ τσκ
Οχι απαραιτητα. Τα 767 ειναι φοροι μονο η φοροι + fees?που δεν συμπιπτουν απαραιτητα με κεινα των award. Επειτα γιατι κανεις υπολογισμους με turkish? Μπορει να μην εχει καν διαθεσιμοτητα.παρε ενα τηλ την εταιρεια και θα σου βρουν αυτοι ποια εταιρεια εχει και αν διαθεσιμοτητα. Το κυριο προβλημα σου ειναι αυτο να ξερεις αν εισαι κατω απο 11 μηνες πριν το ταξιδι σου...Ας υποθέσουμε οτι έχω 160.000 μίλια. Θέλω να κλείσω αεροπορικα Θεσσαλονίκη Τοκυο με επιστροφή. Αν καταλαβαίνω καλά απο το σαιτ της aegean θέλω 80,000 μίλια το άτομο για πτήση της Star Alliance απο Ευρωπη για Άπω Ανατολή. Με την Turkish (απο την ιστοσελίδα τους) θέλει 1347 ευρω σύνολο εκ των οποίων τα 767 είναι φόροι. Άρα εγω θα δώσω 160.000 μίλια και 767 ευρω?
Γιατί πάτησες το κουμπάκι της επανέκδοσης; Θα επανεκδώσουν μόνοι τους την κάρτα μόλις λήξει, νομίζω. Δεν τους ρίχνεις ένα τηλέφωνο να τα ξεκαθαρίσεις;Είδα ότι η κάρτα μου λήγει τώρα τον Δεκέμβριο και έτσι μπήκα στο site ,έκανα επανέκδοση κάρτας και έγραφε ότι θα μου έρθει σε διάστημα ενός μήνα οπότε φαντάζομαι θα έρθει ανανεωμένη.Όταν όμως έρθει ανανεωμένη,θα μου έχουν σβηστεί τα μίλια?
.
Λες ε?Θα παρω αυριο για καλο και για κακο!Μην τυχον και χασω τα 7 χιλιαδες μιλια χαχαΓιατί πάτησες το κουμπάκι της επανέκδοσης; Θα επανεκδώσουν μόνοι τους την κάρτα μόλις λήξει, νομίζω. Δεν τους ρίχνεις ένα τηλέφωνο να τα ξεκαθαρίσεις;