πηρα τηλεφωνο στο 210-6261000 στην aegean και μετεφερα ενα μερος απο τους ποντους μου που εχω στην aegean bonus visa , στο λογαριασμο μιλιων της aegean . η μεταφορα εγινε αμεσα .Νομίζω οτι απαντιέται μόνο από την τράπεζα. Δεν έχω υπόψιν μου αν υπάρχει τετοιος όρος
για μετατροπή μέρους των πόντων στη σύμβαση της Aegean Bonus Visa.
Στη σελιδα του miles and bonus για εξαργυρωση (που εχει και πινακα), κοιταξες?Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων Miles & Bonus της Aegean για αναβάθμιση θέσης σε πτήση άλλης εταιρείας της Star Alliance?
Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό.
Εξαργύρωση μιλίων-Διαλέγεις αεροπορική-αναβάθμιση θέσης-πίνακαςΜήπως γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων Miles & Bonus της Aegean για αναβάθμιση θέσης σε πτήση άλλης εταιρείας της Star Alliance?
Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό.
Στη σελιδα του miles and bonus για εξαργυρωση (που εχει και πινακα), κοιταξες?
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Εξαργύρωση μιλίων-Διαλέγεις αεροπορική-αναβάθμιση θέσης-πίνακας
http://el.aegeanair.com/milesandbonus/how-to-spend/all-airlines/#star-alliance
Όχι. Και δεν προβλέπεται αγορά μιλίων αναβάθμισης για blue μέλη. Στη θέση σου θα πήγαινα κάπου βόλτα αυθημερόν.Μέχρι 05 Δεκ θέλω να μαζέψω 417 μίλια αναβάθμισης για να γίνω silver. Δεν έχω στα σχέδια να πετάξω μέχρι τότε. Υπάρχει άλλος τρόπος να μαζέψω αυτα τα μίλια?