galoz
Member
Να υποθέσω ότι το ναι πάει στην πρώτη ερώτηση...να τους μεταφέρω δηλαδή..γιατί πίσω δεν υπάρχει..
Να υποθέσω ότι το ναι πάει στην πρώτη ερώτηση...να τους μεταφέρω δηλαδή..γιατί πίσω δεν υπάρχει..
Εχω μαζέψει τα μίλια με το παραπάνω για να διατηρήσω την silver βαθμίδα , αλλά δύσκολο να φτάσω τα υπόλοιπα για την gold παρόλο που θα κάνω και άλλα ταξίδια .
Απο ότι κατάλαβα ,αυτά τα παραπάνω μίλια απλα χάνονται όταν κλείσεις χρόνο και μηδενιστούν .
Έτσι δεν σου δίνουν κίνητρο να χρησιμοποιήσεις την Aegean.
Με το προηγούμενο σύστημα νομίζω μέτραγαν οι 12 τελευταίοι μήνες .
Όταν άλλαζε ο μήνας , αφαιρούσαν τα μίλια του περσινού μήνα.
Τώρα μηδενίζουν καθε χρόνο συγκεκριμένη ημερομηνία .
Κάνω λάθος ;
Είδα τελικά ότι μετά τους 12 μήνες δεν χάνονται / μηδενίζουν τα μίλια για να ανέβεις βαθμίδα .Δεν κάνεις λάθος.Είναι 12 μήνες από την ημερομηνία αναβάθμισης ή ανανέωσης τής βαθμίδας.
Δεν ξέρεις τι λες κακομοίρη. Στεναξαν οι πιστωτικές κάρτες της ΠΑΡΑ πολυ πλούσιας συμφορουμίτισσας σου για να ρεουν τα μίλια....Εισαι μια πτωχη πλην τιμια. Πτωχη ομως
Εγώ το κουπόνι 50% δεν το χρησιμοποίησα καν. Δεν μου φάνηκε και καμια τρελή οικονομία.αχ κι εγω επεσα στα ταρταρα, ήταν ωραίο όσο κράτησε!Έχασα και τα κουπόνια γιατι για τα νησια μας ειχε κατι τιμες άλλο πραμα!
όχι κοριτσι σαρκαστικη ημουν οι τιμες της Aegean για καλοκαιρι ηταν φωτια!παει χαμενο το κουπονι μου κακοφαίνεται που είμαι "φυσικη μπλε" παλιΕγώ το κουπόνι 50% δεν το χρησιμοποίησα καν. Δεν μου φάνηκε και καμια τρελή οικονομία.
Για ποιο νησί είχε τόσο καλές τιμές και έκλεισες; Πόσα χρήματα εξοικονόμησες κλείνοντας Flex. Και γιατί δεν είπες κάτι;