Το καλυτερο παραδειγμα για να καταλαβεις τη διαφορα σου εδωσε η paefstra.O @jimp , λεει, θα κλείσει εισιτήρια για Μάλτα με 11.200 μίλια αν βρει προσφορά Happy Miles . Με πόντους θα ήθελε 28.000. Χαώδης διαφορά, όντως.
Χαωδης η διαφορα.
Χαώδης διαφορά
Ίσως δεν έγινα κατανοητός, το βλέπω ότι υπάρχει διαφορά και συμφωνώ ότι είναι "χαώδης". Αυτό που ρωτάω είναι ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτή η διαφορά.Το καλυτερο παραδειγμα για να καταλαβεις τη διαφορα σου εδωσε η paefstra.
Όχι.Είμαι σίγουρος οτι έχει απαντηθεί ήδη αλλά αν έχετε την καλοσύνη απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση :
Αν πάρω εισιτήριο με εξαργύρωση πόντων, απο το ταξίδι που θα κάνω με το εισιτήριο αυτο παίρνω μίλια (αναβάθμισης , εξαργύρωσης) ή οχι ?
Ευχαριστώ
Ή στην Aegean 210-6261000Τηλέφωνο στην τράπεζα.
Πριν ρωτησες "ποια η διαφορα" παντως. Και σου εξηγησαμε.Αυτό που ρωτάω είναι ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτή η διαφορά.
Καπου σε εχασα. Οι πελατες ομως που μετατρεπουν αυτοματα ποντους σε μιλια, σαν εμενα, εχουν πλεονεκτημα εναντι αυτων που δεν το κανουν. Επομενως δεν ειναι ολοι οι πελατες της τραπεζας το ιδιο για την Aegean...σωστα?υπήρχε φόβος να μείνουν στην απ' έξω οι πελάτες της αεροπορικής αφού παίρνουν περισσότερους πόντους πλέον οι (καλοί) πελάτες της τράπεζας.
Μα γενικοτερα δεν ειναι ολοι οι πελατες ιδιοι και δεν το κανουν ολοι αυτο γιατι δεν το ξερουν κιολας.Πριν ρωτησες "ποια η διαφορα" παντως. Και σου εξηγησαμε.
Καπου σε εχασα. Οι πελατες ομως που μετατρεπουν αυτοματα ποντους σε μιλια, σαν εμενα, εχουν πλεονεκτημα εναντι αυτων που δεν το κανουν. Επομενως δεν ειναι ολοι οι πελατες της τραπεζας το ιδιο για την Aegean...σωστα?
Το ίδιο κάνω κι εγώ. Δεν είμαστε το ίδιο, γιατί είμαστε "κυνηγοί μιλίων" εκτός από πελάτες της τράπεζας και έχουμε πλεονέκτημα.Οι πελατες ομως που μετατρεπουν αυτοματα ποντους σε μιλια, σαν εμενα, εχουν πλεονεκτημα εναντι αυτων που δεν το κανουν. Επομενως δεν ειναι ολοι οι πελατες της τραπεζας το ιδιο για την Aegean...σωστα?