Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ναι, το αναφέρατε και εγω το προσπέρασα, sorry. Έκανα edit στο προηγούμενο ποστ μου.Οι ηλικίες είναι 12 και 14.
Συμφωνώ για το επιδερμική σε όλες δε λέω όχι.
Με την γυναίκα μου και το μεγάλο μου γιο όταν ήταν 8 μηνών κάναμε ταξίδι Μπέργκαμο Μιλάνο λίμνη Κόμο. Και μετά από τρεις μήνες ξαναπήγαμε Ιταλία στην Βενετία. Ήταν 11-12 μηνών. Εννοείται δε θυμάται. Ύστερα από τόσα χρόνια ξανά πάμε προς τα κει. Οπότε θέλουμε να τους δείξουμε τη Βενετία λίγο χοντροκομμένα. Να περπατήσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και μετά προσωπικά αποθημενα τα υπόλοιπα μέρη Σιένα, σαν τζιμιτζιανο. Γνωρίζω ότι δε μπορώ να τα απολαύσουμε στο σημείο που αξίζει. Ούτε θα έχω την δυνατότητα να πάω σε μουσεία κτλ. Εκτός αν υπάρξει εξαίρεση....
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σας.
Και Ρώμη πχ έχω πάει 2 φορές αλλά σίγουρα θα υπάρχει μέρος που δεν πήγα. Είτε είναι ένα διάσημο πχ καφέ ή οτιδήποτε άλλο (μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι τους καλυψα)
Στάθηκα στην ηλικία των παιδιών μόνο και μόνο για το θέμα της δικής σας κούρασης..... Αν ήταν μικρά είναι πιο κουραστικό για εσάς. Τα μεγαλύτερα παιδιά ακολουθούν πιο εύκολα. Από θέμα κούρασης πάντα.
Τα υπόλοιπα περί μουσείων κτλ είναι υποκειμενικά. Ο καθένας έχει τα γούστα και τις αδυναμίες του. Αν νομίζετε ότι σας ταιριάζει αυτό ο τρόπος ταξιδιού κάντε το. Δεν αναφέρεις το τρόπο μετακίνησης (εκτός αν το προσπέρασα και αυτό ). Αν έχετε αυτοκίνητο θεωρώ ότι είναι άσκοπο.... Καλύτερα με τα ΜΜΜ και να βγάλετε κάτι από όλα αυτά που αναφέρατε!