• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ρωσία Πρόγραμμα για Μόσχα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Παρακαλειται ο χρήστης Spamion να παει να γράψει πως κάνουν ενέσεις με Προζακ στις γελαδες και να αφήσει την ρωσική κουζίνα για άλλους
Στο θέμα μας παρακαλώ !
Για γευστικές σούπες επισκεφθείτε το Kβ44 (Kvartira 44 )
Moscow cafes: Kvartira 44

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ναι ναι αυτο ακριβως που λεει η αποπανω :roll:

echo2011

Member
Ευχαριστώ σε ολους για τις προτάσεις! Αυτο το "σαν τορτελίνι" φαινεται πολύ νόστιμο! Το θέμα είναι βεβαια και να τα ζητησω σωστα :)
Σήμερα είδα μαζεμενες τις απαντησεις σας γιατι δεν εχω ίντερνετ την τελευταια βδομάδα..Ελπίζω από τη νέα βδομαδα να έχω..Τωρα συνειδητοποίησα τον εθισμό στο travelstories και στο internet γενικότερα!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευχαριστώ σε ολους για τις προτάσεις! Αυτο το "σαν τορτελίνι" φαινεται πολύ νόστιμο! Το θέμα είναι βεβαια και να τα ζητησω σωστα :)
Ναι προσεξε να μην τα ζητησεις τορτελινια ... Pelmeni ειπαμε (γευστικοτατα)
Μπορεις να τα βρεις και σαν γλυκο με γεμιση βατομουρου (θάνατος):p:p

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ναι προσεξε να μην τα ζητησεις τορτελινια ... Pelmeni ειπαμε (γευστικοτατα)
Μπορεις να τα βρεις και σαν γλυκο με γεμιση βατομουρου (θάνατος):p:p
και με φράουλα, και με μήλο/κανέλα, και με κεράσι και όλα από πάνω με σαντιγί ;)

echo2011

Member
Για πείτε και κανενα εστιατοριο που τα εχει ολα αυτα τα ωραία!! Στο Kvartira π.χ. έχει;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Για πείτε και κανενα εστιατοριο που τα εχει ολα αυτα τα ωραία!! Στο Kvartira π.χ. έχει;
Τα pelmeni τα εφαγα αλλου , αλλα γενικοτερα δεν θα δυσκολευθεις να τα βρεις
Στο kβ44 (αυτο το ονομα χρησιμοποιειται στην ταμπελα ) εφαγα μια ωραιοτατη σουπα, περιπου σαν κρεμμυδοσουπα και μια ωραια πιτα με σολωμο και σπαραγγια (μου διαφευγει το ονομα)
Αλλο ενα εστιατοριο που προτεινω (απαιτειται κρατηση τα τραπεζια ειναι πολυ λιγα)
Κουκλιστικο περιβαλλον, εχει αδερφακι εστιατοριο στην Νεα Υορκη
Προσοχη , η εισοδος του μοιαζει με εισοδο σπιτιου
РСсторан ΠœΠ°Ρ€ΠΈ Vanna. Москва

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
παιδιά, με άλλη γέυση εκτως το κρ'εας δεν είναι πελμένοι....βαρενικοι λέγονται!
Στην Ουκρανια λεγονται ετσι , στη Ρωσια λεγονται pelmeni
Κανω copy απο την wikipedia
The filling can be minced meat (pork, lamb, beef, or any other kind of meat), fish, or mushrooms. The mixing together of different kinds of meat is also popular. The traditional Udmurt recipe requires a mixture of 45% beef, 35% mutton, and 20% pork.[2] Pelmeni in Perm (west of the Ural Mountains) are often filled with mushrooms, onions, turnips, or sauerkraut instead of meat.[3] Various spices, such as black pepper and onions, are mixed into the filling.

Pelmeni belong to the family of dumplings, and are related to Ukrainian vareniki and Polish pierogi.

vivyen

Member
Ευαγγελία,δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά....
Εγω εννοούσα ότι με γέμιση κρέας λέγονται πελμένοι, γλύκες γέυσεις- βαρένικοι, όπως και με πατάτα η ανθότυρο (τβορογ).

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ευαγγελία,δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά....
Εγω εννοούσα ότι με γέμιση κρέας λέγονται πελμένοι, γλύκες γέυσεις- βαρένικοι, όπως και με πατάτα η ανθότυρο (τβορογ).
τβαρογ (γράφετε τβορογ, αλλά διαβάζετε το πρώτο ο σαν α) ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα