• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ρωσία Πρόγραμμα για Μόσχα...

vivyen

Member
Για εστιατόρια δεν γνωρίζω πολλά πράγματα,έχω να πάω 5 χρόνια στη Ρωσία, αλλά δεν τρώω γενικώς ΄έξω. Ουτε στην Ελλάδα (σπάνια).
Ουτως ή άλλως το κέντρο είναι ακριβό. Καποια μαγαζάκια ίσως λίγο πιο μακρια?
Θα ρωτήσω και θα σας πω,άμα μάθω κάτι.

vivyen

Member
Λένε ότι είναι πολλά καφέ και εστιατόρια παντού που προσφέρουν μπιζνες-λαντς με 200-250 ρουμπλια (δλδ.5-6 ευρώ περίπου).Ροστικ, ελκι-παλκι και πολλά άλλα. Το βράδυ είναι πιο ακριβα.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το μούμου το είχα βρει κι με 120 ρούβλια, Mumu, αν και μου άρεσαν κι τα Kroska-kartoska (Крошка-картошка) ή οι κρέπες από το Tieriemok (Теремок) :)

vivyen

Member
ΑΑ,τι είπα εγώ? Τα ξέρετε καλύτερα! Εγώ ούτε κροσκα ξέρω ούτε καρτόσκα!
Και τι θές? Πιο φθηνά ακόμα από 120 ρούβλιά???

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
οχι ρε, μια χαρά έφαγα, αν και αγάπησα τα πιροζοκ ζ καπουστοι μιαμ

vivyen

Member
τα φτιάχναμε μόνοι μας... και πελμένοι είναι πολλοί που φτιάχνουν στο σπίτι. Δλδ κάποτε...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
εμένα φτιαχνεί ακόμα πελμένι η γιαγιά μου, τα πιρόζοκ θέλουν λίγη δουλεία παραπάνω ;)

echo2011

Member
Σήμερα επέστρεψα από την όμορφη, χιονισμένη Μόσχα και παρα τις κάποιες αναποδιές πέρασα πολύ καλά! Οι συμβουλές σας βοήθησαν πολύ! Να 'στε όλοι καλά!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Σήμερα επέστρεψα από την όμορφη, χιονισμένη Μόσχα και παρα τις κάποιες αναποδιές πέρασα πολύ καλά! Οι συμβουλές σας βοήθησαν πολύ! Να 'στε όλοι καλά!
γραψε μας κι αλλα!!! απο θερμοκρασιες;:D

echo2011

Member
γραψε μας κι αλλα!!! απο θερμοκρασιες;:D
χμμ τις δύο πρώτες μερες είχε αρκετό κρύο, έπεσε ως -10 ίσως και χαμηλότερα. Είχε χιονίσει πολύ τις προηγούμενες μερες..Τις δύο επόμενες βελτιώθηκε αισθητά..Σήμερα π.χ. ήταν νορμάλ κρύο, κοντα στους 0C και παραπάνω.. Πάντως με ισοθερμικά έκανες άνετα βόλτα με τα πόδια χωρίς πρόβλημα. Σκεφτομαι να γράψω ιστορία να σας πω λεπτομέριες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα