Κυριακος-Ελενη
Member
Καλως τον φιλο!Καλησπέρα σε όλους!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα, εύχομαι να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα!!
Σήμερα είδα ότι ισχύει και για φέτος το Τουρισμός για όλους και είπα να το ψάξω, γιατί πέρυσι δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω...Ξέρει κάποιος/α τι ισχύει τελικά με τα παιδιά που δεν είναι τελικά ωφελούμενα μέλη; Ο γιος μου έχει γεννηθεί μετά τις 31/12/2017 που αναφέρουν οι όροι και σαν ωφελούμενο μέλος έχω μόνο τη μεγάλη μου κόρη. Αντιμετώπισε κανείς σας παρόμοια κατάσταση;
Καλησπέρα.Καλησπέρα σε όλους!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα, εύχομαι να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα!!
Σήμερα είδα ότι ισχύει και για φέτος το Τουρισμός για όλους και είπα να το ψάξω, γιατί πέρυσι δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω...Ξέρει κάποιος/α τι ισχύει τελικά με τα παιδιά που δεν είναι τελικά ωφελούμενα μέλη; Ο γιος μου έχει γεννηθεί μετά τις 31/12/2017 που αναφέρουν οι όροι και σαν ωφελούμενο μέλος έχω μόνο τη μεγάλη μου κόρη. Αντιμετώπισε κανείς σας παρόμοια κατάσταση;
Όντως πολύ θετικό νέο. Νομίζω πέρυσι ήταν 50% η συμμετοχή; Πάντως θυμάμαι ότι δεν συνέφερε.Μου ήρθε αυτό σε μαιλ από το υπουργείο τουρισμού
...
Κι εμένα, μόλις μου ήρθε το ίδιο.Μου ήρθε αυτό σε μαιλ από το υπουργείο τουρισμού
View attachment 351408
Τουρισμός για όλους
Εντυπωσιάστηκα