patrickdrd
Member
δεν μπορεις να κανεις χρηση και τα 2, αν παρεις το ενα αυτοματα αποκλειεσαι απ το αλλοΑν κάνω χρήση και στα δύο (Κοινωνικός Τουρισμός και Τουρισμός για όλους) θα γίνει κάτι?
δεν μπορεις να κανεις χρηση και τα 2, αν παρεις το ενα αυτοματα αποκλειεσαι απ το αλλοΑν κάνω χρήση και στα δύο (Κοινωνικός Τουρισμός και Τουρισμός για όλους) θα γίνει κάτι?
Γιατι εχουν ανακοινωσει οτι θα βγει νεος κυκλος κοινωνικου τουρισμου με περισσοτερα κονδυλιαξέρει κανείς με ποια λογική ενώ παρατείνεται ο Τουρισμός για Όλους δε φαίνεται να γίνεται το ίδιο με τον Κοινωνικό Τουρισμό;
πέρσι πήρε παράταση μέχρι τέλος του έτους παρότι βγήκε και πάλι ο νέος κύκλος (εκεί πήρα και γω)....εμεις τώρα τι θα κάνουμε που ήταν 6 μήνες όλα κλειστά; θα βρούμε να κλείσουμε Ιούνιο-Ιούλιο από τη στιγμή που θα πλακώσει αρκετός κόσμος αυτό το δίμηνο;Γιατι εχουν ανακοινωσει οτι θα βγει νεος κυκλος κοινωνικου τουρισμου με περισσοτερα κονδυλια
Ναι...επισης ολο το Ιουνιο δε το κοβω να πλακωνει κανενας κοσμος και Ιουλη μεχρι μεσα του μηνα επισης...βεβαια ειναι και τι νησι θα διαλεξειςπέρσι πήρε παράταση μέχρι τέλος του έτους παρότι βγήκε και πάλι ο νέος κύκλος (εκεί πήρα και γω)....εμεις τώρα τι θα κάνουμε που ήταν 6 μήνες όλα κλειστά; θα βρούμε να κλείσουμε Ιούνιο-Ιούλιο από τη στιγμή που θα πλακώσει αρκετός κόσμος αυτό το δίμηνο;
Ποια σελίδα?Βρηκα ενα ξενοδοχειο που ειναι στο προγραμμα και εβαλα ημερομηνιες στην σελιδα και μου εμφανισε κοστος 1600ευρω για 4 ημερες. Μαλλον δεν εχει νοημα.
Στην σελιδα του ξενοδοχειου, εβαλα ημερομηνιε και μου εμφανισε τιμη.Ποια σελίδα?
Αν μιλάμε για "τουρισμό για όλους", στο excel με τους παρόχους που υπάρχει στο αντίστοιχο σάιτ αναγράφονται οι τιμές.Στην σελιδα του ξενοδοχειου, εβαλα ημερομηνιε και μου εμφανισε τιμη.
Η επισημη οδηγια ειναι οτι βρισκεις το μητρωω παροχων και τους καλεις, δεν αναφερει ομως για τους περισσοτερους τιμη ανα δωματιο ανα ατομο.
Μαλλον ολη αυτη η ιστορια ειναι για οσα καταλυματα δεν πανε και πολυ καλα και θα μεινουν αλλο ενα καλοκαιρι αδεια