taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο, άκουσα.Μμμμμ...καλά, πώς καίγεται ο 4ος όροφος όπως φαίνεται σε φωτό? Ο Ζελέζνι πέταξε τη μολότωφ εκεί?
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο, άκουσα.Μμμμμ...καλά, πώς καίγεται ο 4ος όροφος όπως φαίνεται σε φωτό? Ο Ζελέζνι πέταξε τη μολότωφ εκεί?
Δεν αναφέρομαι σε κάτι επιβεβαιωμένο, μία θολή φωτογραφία είδα. Αλλά φωτιά στο 4ο είναι λίιιγο περίεργο....ας περιμένουμε την επίσημη θέση της αστυνομίας.Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο, άκουσα.
θα μαζέψουν τους δολοφόνους ή θα συνεχίσουν να τους αφήνουν ελεύθερους όπως κάνουν ΠΑΝΤΑ οι "διωκτικές αρχές" ?
θα τους αφήσουν" ν'αλωνίζουν" ελεύθεροι,έχουν πολύ "δουλειά "ακόμα!!
θα βρεθούν ένοχοι;
... Τίποτε δεν αποκλείεται...Αν δουν τα σκούρα μπορεί να πετάξουν και κανένα ...παρτάλι στον κόσμο για να ηρεμήσει. Ίσως του δημεύσουν και την περιουσία, πχ. 2 βίλες & μετρητά ...για την φοβερή αξία των 1.300.000 Ε. ............και μετά θα σωθούμε!!!! Εδώ στη Ρουμανία τουφέκισαν τον Τσαου. .........και όλα μετά άλλαξαν!!!!
Αλλά τα όνειρα ο Θεός μας τα έδωσε για να τα ...βλέπουμε. Και εγώ πρώτος!
ίσως να είναι μια καλή λύση να κλείσεις τη τηλεόραση.έτσι κι αλλιώς δεν μας λένε παρά αυτά που θέλουν.εχω προβληματιστει-απογοητευτει πολυ απο τις τελευταιες εξελιξεις....και ποιος ξερει τι μας περιμενει ακομη....
βλεπω ποσο εντεχνα παρουσιαζουν οι ειδησεις τα γεγονοτα με τον τροπο που θελουν αυτοι και ποσο τελειως διαφορετικα τα παρουσιαζαν πριν δυο χρονια.....ποση υποκρισια θεε μου!!!!
εχω βαρεθει να ακουω ψεματα,εχω βαρεθει να ακουω οτι αυτοι θελουν να ακουσω....
απο χθες κυριαρχει στην τv μια μεγαλειωδης μοιρολατρεια...λενε και ξαναλενε τις τραγικες ιστοριες των ανθρωπων που χαθηκαν,τις μανουλες που θρηνουν,στολισμενες με ωραιες λυπητερες μουσικες και λογια συγκινιτικα και δακρυβρεχτα...
κι εμεις ακουμε προσηλωμενοι και δακρυζουμε και σφιγγεται η καρδια μας και θρηνουμε.....
αλλαζουμε καναλι και παλι ακουμε και παλι κλαιμε και παλι πονουμε....
τελικα μηπως ''διψαμε'' για τραγωδιες;;;
δεν μ'αφηνουν να σκεφτω τιποτε αλλο....εχει κολλησει το μυαλο μου στην εγκυο κοπελα και στους αλλους που χαθηκαν αδικα....
ποσο προβατα ειμαστε;;;;;
φανταζομαι πως αυτοι που πραγματικα κυβερνουν τον κοσμο μας βλεπουν σαν μυρμηγκακια και γελουν οταν μας βλεπουν να ''αντιδρουμε'' να φωναζουμε και να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!!!!!!!!
ειλικρινα νιωθω σκλαβος,δεσμια των συμφεροντων τους και παγιδευμενη στην τοσο καλα στημενη παγιδα τους.