• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προ των πυλών το ΔΝΤ

GTS

Member
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο, άκουσα.
Δεν αναφέρομαι σε κάτι επιβεβαιωμένο, μία θολή φωτογραφία είδα. Αλλά φωτιά στο 4ο είναι λίιιγο περίεργο....ας περιμένουμε την επίσημη θέση της αστυνομίας.

Όσο για τους νεκρούς, θα μαζέψουν τους δολοφόνους ή θα συνεχίσουν να τους αφήνουν ελεύθερους όπως κάνουν ΠΑΝΤΑ οι "διωκτικές αρχές" ? Εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς, υπάρχουν και αυτοί που τους αφήνουν να αλωνίζουν δεκαετίες τώρα και τους ξέρουν πολύ καλά....

ANEL

Member
θα μαζέψουν τους δολοφόνους ή θα συνεχίσουν να τους αφήνουν ελεύθερους όπως κάνουν ΠΑΝΤΑ οι "διωκτικές αρχές" ?

θα τους αφήσουν" ν'αλωνίζουν" ελεύθεροι,έχουν πολύ "δουλειά "ακόμα!!

Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
φιλανδια
καλησπερα σε ολους και ολες.ειμαι βαθυτατα απογοητευμενος με τα νεα μετρα διοτι τη μοναδικη ευχαριστηση που ειχαμε στην ζωη μας δηλαδη τα ταξιδια μας την στερουνε λογω οικονομικων μετρων.ειναι αλητες το λιγοτερο για να μην πω τιποτα πιο βαρυ.θα προσπαθησω να κανω πιο πολυ οικονομια αλλα τα ταξιδια δεν τα κοβω.ευχομαι σε ολους να πραγματοποιησουν τα ταξιδια των ονειρων τους.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
να και μια πρόταση της προκοπής....:clap:
αν το εννοούν πραγματικά και δεν ειναι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του εξοργισμένου κόσμου...

γιατί ως γνωστόν κοραξ κοράκου μάτι δεν βγάζει τόσο εύκολα..

θα βρεθούν ένοχοι;
θα καταργήσουν εδώ και τώρα αυτόν τον νόμο εκτρωμα περί μη ευθυνης υπουργών για να καλύπτουν τους πωπούς τους για κάθε πολιτικό και οικονομικό εγκλημα που διαπράτουν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος;:roll:

ζητούνε θυσίες απο εμας αλλα χωρίς όρους...
ενας ορος θα πρέπει να ειναι και αυτός που περιγράφεται στην παραπάνω πρόταση....
ενας άλλος ορος να ειναι αυτο που ειχε προταθεί:
να ελεγχθούν και να ανοιχτουν τραπεζικοί λογαριασμοί, πριν και μετά την ενασχόληση με την πολιτική, των βουλευτών και λοιπών δημοσίων ανδρών και γυναικών...
και αυτοί οι έλεγχοι να ειναι ουσιαστικοί και πραγματικοί και σε βάθος....

και γενικά οι ελεγκτικοί μηχανικοί παταξης φοροδιαφυγής και λοιπων οικονομικών παραβάσεων να οργανωθουν και να δρουν οπως στις αγγλοσαξονικές και άλλες χώρες. βλ ΗΠΑ, Γερμανία, ώστε να μην τολμούν τόσο ευκολα και ελαφρά τη καρδία να μας θεωρούν λακαμάδες οι καθε λογής εχοντες και φοροκλέψαντες!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ένα σύντομο ανέκδοτο που άκουσα για να σπάσουμε και λίγο την πίκρα....
το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό !!!!:D

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
θα βρεθούν ένοχοι;

... Τίποτε δεν αποκλείεται...Αν δουν τα σκούρα μπορεί να πετάξουν και κανένα ...παρτάλι στον κόσμο για να ηρεμήσει. Ίσως του δημεύσουν και την περιουσία, πχ. 2 βίλες & μετρητά ...για την φοβερή αξία των 1.300.000 Ε. ............και μετά θα σωθούμε!!!! Εδώ στη Ρουμανία τουφέκισαν τον Τσαου. .........και όλα μετά άλλαξαν!!!!
Αλλά τα όνειρα ο Θεός μας τα έδωσε για να τα ...βλέπουμε. Και εγώ πρώτος!

rrrrr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια,Ν.ΥΟΡΚΗ,Μαλδιβες
εχω προβληματιστει-απογοητευτει πολυ απο τις τελευταιες εξελιξεις....και ποιος ξερει τι μας περιμενει ακομη....
βλεπω ποσο εντεχνα παρουσιαζουν οι ειδησεις τα γεγονοτα με τον τροπο που θελουν αυτοι και ποσο τελειως διαφορετικα τα παρουσιαζαν πριν δυο χρονια.....ποση υποκρισια θεε μου!!!!
εχω βαρεθει να ακουω ψεματα,εχω βαρεθει να ακουω οτι αυτοι θελουν να ακουσω....
απο χθες κυριαρχει στην τv μια μεγαλειωδης μοιρολατρεια...λενε και ξαναλενε τις τραγικες ιστοριες των ανθρωπων που χαθηκαν,τις μανουλες που θρηνουν,στολισμενες με ωραιες λυπητερες μουσικες και λογια συγκινιτικα και δακρυβρεχτα...
κι εμεις ακουμε προσηλωμενοι και δακρυζουμε και σφιγγεται η καρδια μας και θρηνουμε.....
αλλαζουμε καναλι και παλι ακουμε και παλι κλαιμε και παλι πονουμε....
τελικα μηπως ''διψαμε'' για τραγωδιες;;;
δεν μ'αφηνουν να σκεφτω τιποτε αλλο....εχει κολλησει το μυαλο μου στην εγκυο κοπελα και στους αλλους που χαθηκαν αδικα....
ποσο προβατα ειμαστε;;;;;
φανταζομαι πως αυτοι που πραγματικα κυβερνουν τον κοσμο μας βλεπουν σαν μυρμηγκακια και γελουν οταν μας βλεπουν να ''αντιδρουμε'' να φωναζουμε και να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!!!!!!!!
ειλικρινα νιωθω σκλαβος,δεσμια των συμφεροντων τους και παγιδευμενη στην τοσο καλα στημενη παγιδα τους.

Lalibela

Member
εγω δεν ξερω τι θα ειχε γινει αν δεν ειχαν φυγει 3 ατομα...
αυτο λιγο πρεπει να συγκρατησε τον κοσμο...τον οποιο κοσμο τελοσπαντων
και ειναι και μια καλη ευκαιρια για τα καναλια .....να μην εστιαζουν στις αντιδρασεις ..
για ελα ομως που ....πλεον δεν κοροιδευομαστε ουτε μεταξυ μας....
οποιος ανοιγει τηλεοραση για μενα ....στηριζει ....τα παντα
τον χατζηνικολαου ...τον πρετεντερη...τη σκορδα ....(τυχαια παραδειγματα)
τους δινουμε λεφτα...με το πατημα ενος κουμπιου ...
και μιλαμε για εκατομμυρια

περα απο αυτο ...μας δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...και δεν ειναι μονο αυτο ....ειναι πολλα
ειναι ....η κουλτουρα μας ...ο τροπος σκεψης ...
τα ξερετε ....να μην τα επεναλαμβανω

XRISTOS71

Member
οι εκαστοτε κυβερνώντες σε αυτην την χώρα δεν εχουν καμία αισθηση του τι γινετε εξω και τριγύρω τους ...οσο και να ακούγεται περίεργο αυτο που σας λέω

ειναι αποκλεισμένοι απο τις φωνές του κόσμου και ακούν μόνο τους αυλικούς τους

παρτε για παράδειγμα εναν Υπουργόαπο το γκαράζ του σπιτιου του με συνοδεία παει στο γκαράζ της βουλής η του υπουργείου του και τις πρισσότερες φορες εχει συνοδεία τροχέου με μοτο και δεν σταματαει ουτε καν στα φανάρια στο μποτιλιάρισμα πουθενά
η μόνη επικοινωνια που εχουν με το περιβάλλον ειναι βλέποντας τις κατευθυνόμενες ειδήσεις των μεγαλοδημοσιογράφων και τις εφημεριδές των μεγαλοεκδοτών
και οταν δουν η διαβασουν κατι ειςβαρος τους σηκώνουν το τηλέφωνο και απολύουν κόσμο ...

παρτε για παράδειγμα το θεμα με την marfin ...πόσοι έριξαν προσωπικες ευθύνες στον
''αυριανό πρωθυπουργό '' Βγενόπουλο ?? κανεις !!!!
ολοι ασχολούνται μονο για τα video και τους κουκουλοφόρους για τις ευθυνες του αφεντικου της τράπεζας ΤΙΠΟΤΑ....

Γιατι δεν δίνουν το όνομα του Ηπουργου που πληρώσαμε όλοι εμεις 28.000 ευρώ για κουρτίνες στο υπουργείο του ????
άκου 28.000 !!!! καλά μεταξι απο την ινδία ηταν και το έφεραν με τα πόδια ρε που@#$% μου .

το άλλο το καλο το χθεσινό
έστεισαν σε ολα τα κτηρια της βουλής WIFI router internet access με κόστος 1.200.000 ευρώ!!!!!!!!
( καλωδιακά ηταν ηδη δυκτιωμένη !!!)

ANEL

Member
εχω προβληματιστει-απογοητευτει πολυ απο τις τελευταιες εξελιξεις....και ποιος ξερει τι μας περιμενει ακομη....
βλεπω ποσο εντεχνα παρουσιαζουν οι ειδησεις τα γεγονοτα με τον τροπο που θελουν αυτοι και ποσο τελειως διαφορετικα τα παρουσιαζαν πριν δυο χρονια.....ποση υποκρισια θεε μου!!!!
εχω βαρεθει να ακουω ψεματα,εχω βαρεθει να ακουω οτι αυτοι θελουν να ακουσω....
απο χθες κυριαρχει στην τv μια μεγαλειωδης μοιρολατρεια...λενε και ξαναλενε τις τραγικες ιστοριες των ανθρωπων που χαθηκαν,τις μανουλες που θρηνουν,στολισμενες με ωραιες λυπητερες μουσικες και λογια συγκινιτικα και δακρυβρεχτα...
κι εμεις ακουμε προσηλωμενοι και δακρυζουμε και σφιγγεται η καρδια μας και θρηνουμε.....
αλλαζουμε καναλι και παλι ακουμε και παλι κλαιμε και παλι πονουμε....
τελικα μηπως ''διψαμε'' για τραγωδιες;;;
δεν μ'αφηνουν να σκεφτω τιποτε αλλο....εχει κολλησει το μυαλο μου στην εγκυο κοπελα και στους αλλους που χαθηκαν αδικα....
ποσο προβατα ειμαστε;;;;;
φανταζομαι πως αυτοι που πραγματικα κυβερνουν τον κοσμο μας βλεπουν σαν μυρμηγκακια και γελουν οταν μας βλεπουν να ''αντιδρουμε'' να φωναζουμε και να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!!!!!!!!
ειλικρινα νιωθω σκλαβος,δεσμια των συμφεροντων τους και παγιδευμενη στην τοσο καλα στημενη παγιδα τους.
ίσως να είναι μια καλή λύση να κλείσεις τη τηλεόραση.έτσι κι αλλιώς δεν μας λένε παρά αυτά που θέλουν.;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom