• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προ των πυλών το ΔΝΤ

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Το ψηφοδέλτιο που τα λέει όλα

XRISTOS71

Member
http://assets.tovima.gr/files/1momosxedio.pdf
http://assets.tovima.gr/files/2eishghtikh.pdf
Γιώργο μάλλον εδώ είναι αυτά που έψαχνες...αν αντέχεις να τα διαβάσεις,εγώ δεν το αποτολμώ ακόμα!!
προτιμώ να ψάχνω νέα πατρίδα!

Υπάρχει απο χθές εδώ ολο το νομοσχέδιο http://www.travelstories.gr/173156-post118.html

Lalibela

Member
οσοι εχουν καγιεν ....ας ετοιμαστουν να πεσουν ηρωικα

προτεινω 3 μερη

βουλη
ακροπολη
και το καλυτερο το αφηνω για το τελος
πολυτεχνειο...πανω στα καγκελα ...φωναζοντας παντεσπανι ...offshore..και ξαπλωστρα στην Ψαρρου

βεβαια υπαρχει και το Φαληρο....αλλα σκεφτειτε την οικολογικη καταστροφη..reconsider ...που θα ελεγε καποιος

PASCAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Morocco
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδήποτε
Πάντως το θέμα με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι πολύ πιο ευρύ από τα γεωγραφικά όρια της χώρας μας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι είμαστε ένα πιόνι στη διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα και ανεξαρτήτως με την γενική λειτουργεία μας ως χώρας, συμπεριλαμβανομένου και της οικονομικής, αυτά που διαδραματίζονται ήταν αναποφεύκτα και προγραμματισμένα. Στο επόμενο διάστημα η οικονομική μάχη που διαδραματίζεται παγκοσμίως θα γίνει πιο ξεκάθαρη και θα στραφεί στις νομισματικές ισοτιμίες και στην προσπάθεια εκ μέρους οικονομικά δυνατών χωρών αλλά και διεθνών ενώσεων να παραμερίσουν το δολλάριο από τις διεθνείς συναλλαγές αντικαθιστώντας το από άλλα νομίσματα. Όταν βέβαια ο Sadam επιχείρησε κάποτε να πουλήσει το πετρέλαιο σε euro καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. H Ελλάδα πλήτεται κυρίως λόγο του euro ως ο οικονομικά αδύναμος κρίκος της ένωσης και στην προσπάθεια η ίδια η ένωση να διαλυθεί προς όφελος του δολλαρίου. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μέσα σε ένα διάστημα οκταετίας η Αμερικάνικη αυτοκρατορία θα λάβει τέλος μαζί και το νομισμά της και η επιβολή της εξουσίας της σε διάφορες γωνιές του πλανήτη. Η Ελλάδα μέσα σε όλη αυτή την διεθνή συγκυρία απλώς ξεβρακώθηκε. Ξεβρακώθηκε δείχνωντας όλη την κυταρρίτιδα που επιμελώς έκρυβε. Και δεν νομίζω να φταίνε μόνο οι πολιτικοί για την δυσλειτουργεία, την διαθφορά, την λαμογία, τον νεοπλουτισμό, την εξυπνάδα και τον καιροσκοπισμό που πολύ εύκολα πλέον βλέπεις δίπλα σου. Αλλά οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες, οι ήττες μόνο έναν.

fotast

Member
Δεν ξέρω άν έχει θέση εδώ.

Δυστυχώς υπάρχουν (3) νεκροί στις σημερινές κινητοποιήσεις.Πέθαναν από ασφυξία όταν έπιασε φωτιά η Τράπεζα από βόμβες μολότωφ.

Lalibela

Member
δημοσιογραφος του mega...
-παντως αυτα που γινονται σημερα....δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα πριν 2 χρονια το Δεκεμβρη ...τοτε ειχε σκοτωθει ενα αθωο παιδι απο πυρα αστυνομικου
τωρα ειναι απλα μια διαδηλωση για τα νεα μετρα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
δημοσιογραφος του mega...
-παντως αυτα που γινονται σημερα....δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα πριν 2 χρονια το Δεκεμβρη ...τοτε ειχε σκοτωθει ενα αθωο παιδι απο πυρα αστυνομικου
τωρα ειναι απλα μια διαδηλωση για τα νεα μετρα...
Με τρεις νεκρους ομως! Δυο γυναικες η μια εγκυος κατα πληροφοριες και εναν αντρα.
Και με το υπουργειο Οικονομικων στις φλογες!
Προκειται για παραρτημα που διαχειριζεται τις υποθεσεις ΦΠΑ
Παρτυ θα κανουν οσοι χρωστουν το ΦΠΑ!

GTS

Member
Και με το υπουργειο Οικονομικων στις φλογες!
Προκειται για παραρτημα που διαχειριζεται τις υποθεσεις ΦΠΑ
Παρτυ θα κανουν οσοι χρωστουν το ΦΠΑ!
Μμμμμ...καλά, πώς καίγεται ο 4ος όροφος όπως φαίνεται σε φωτό? Ο Ζελέζνι πέταξε τη μολότωφ εκεί?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν γνωριζω καθολου τα των πυρκαγιων και τα των εμπρησμων. Χωρις να ειμαι ειδημων υποθετω οτι η φωτια γυρευει να βρει οξυγονο και εξαπλωνεται προς τα πανω. Κατι σαν καπνοδοχος δηλαδη.
Ομως καιγετα το κτιριο και εκεινοι που θα οφεληθουν, για μια ακομη φορα, ειναι οι φοροφυγαδες.
Αλλα αυτο ειναι το λιγωτερο. Εκεινο που με εχει συγκλονισει ειναι οι τρεις νεκροι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom