nickostraveller
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Xαλαρα πραγματα αλλα εχει ενα πολυ καλο στον Καμπο.Από beach bars τι λέει;
Xαλαρα πραγματα αλλα εχει ενα πολυ καλο στον Καμπο.Από beach bars τι λέει;
Εχει στο Αγριολιβαδο ,το οποιο βαζει τις οκογενειες με παιδια τερμα στην ακρη - βαζει στις ξαπλωστρες πετσετες και καλα ρεζερβε - και ετσι εχει ησυχια για τους αλλους.Από beach bars τι λέει;
Εμεινα Ερμουπολη και δε το μετανιωσα καθολου...βεβαια ειχαμε μηχανη κι αυτο βολευε γιατι το παρκινγκ ειναι δυσκολο εκει, αλλα κατα τα αλλα η προσβαση παντου ηταν καλη. Εμεις μειναμε στον Ερμη.Καλησπερα,
για αλλη ενα καλοκαιρι ξαναχτυπαω μαλλον για Συρο με βλεπω φετος (ισως απο τα λιγα νησια που βρισκεις σε νορμαλ ας του πουμε σε εισαγωγικα και παλι τιμες).Εχω παρει πληροφοριες και εχω δει και την αντιστοιχη εκπομπη στο travelstories.Εχω κλεισει 2 καταλυμματα με δωρεαν ακυρωση στην περιοχη της Ερμουπολης ,το ενα στα Βαπορια ειναι διαμερισμα πολυ κοντα σto ciel και το αλλο προς το βιομηχανικο μουσειο Archontissa λεγεται νομιζω,οποιος το ξερει.Η περιοχη ειναι μεν βολικη γιατι θελω να μαι κοντα σε ολα κυριως για φαγητο -ποτο, απογευματινες βολτες,αλλα εντος Ερμουπολη οσα εχει ειναι ακριβα και σε οσα βρισκεις που υπαρχουν και προσιτες τιμες ειναι διαμερισματα σε πολυκατοικιες κιολας καποια οχι και τοσο ανακαινισμενα θυμιζοντας μου πιο πολυ αστικο τοπιο παρα νησιωτικο vibe διακοπες.
Αξιζει να μεινω Γαλησσα πχ η Κινι ,εκει οι τιμες ειναι ακομα πιο καλες και τα ξενοδοχεια καλυτερα ή ειμαι πολυ αποκομμενος?
Οποιος εχει εμπειρια απο Ερμουπολη κυριως ας μου πει πως ειναι η εμπειρια διαμονης εκει.
Ανω Συρο που την υπεραγαπαω (εχω ξαναπαει πολυ παλιοτερα στο νησι)για να προλαβω προτιμω να την επισκεπτω σαν απογευματινη βολτα παρα τοσο για διαμονη δεν θελω τοσο ορεινο προτιμω προς κατω που μερα εχει πιο κινηση,ασχετα που δεν εχω βρει ετσι κι αλλιως και κατι οικονομικο εκει.
Kαλησπέρα! Σε όλα όσα σκέφτεστε έχω περάσει ωραία, αλλά το καθένα είναι άλλο στυλ, οπότε καλό θα ήταν να μας πεις κάτι παραπάνω για τα γούστα σας! Από αυτά τα νησιά κανένα δεν έχει ζωή τυπου club εκτός από την Σίφνο που θέλει να γίνει μια πιο σοφιστικέ Μύκονος.Καλησπέρα στη παρέα ,σας παρακολουθώ καιρό γιατί πάντα βρίσκω πολύ χρήσιμες πληροφορίες εδω οπότε αποφάσισα να εγγραφώ κιόλας.
Οργανώνουμε με τη κοπέλα μου τις διακοπές μας για φέτος, είχαμε ξεχωρίσει Αμοργό, Σίφνο,Ικαρία,Φολέγανδρο(δικιά μου η τελευταία επιλογή)εκείνη δεν θέλει Φολέγανδρο γιατί θέλει να έχει και "ζωη" το νησί, οπότε μας έμειναν οι υπόλοιπες τρεις επιλογές..
Διαβάζοντας αυτά που έχετε γράψει προβληματίστηκα για Σίφνο λόγο των παραλιών που λέτε πως είναι μέτριες,για Ικαρια λόγο των ισχυρών ανέμων και για Αμοργό πάλι κάτι λόγο του καιρού που έγραψε κάποιος πολλά σύννεφα συνήθως κλπ.
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας 12 με 17 Ιουλίου θα πάμε.. Ευχαριστώ!