Τοτε επαιζαν ποδια μονο (αφου ανηφορισεις εκεινα ΟΛΑ τα σκαλια και μετα πισω κατηφορα) και καραβακι. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει κατι.Οι μετακινήσεις στις παραλίες γίνονται μόνο με καραβάκι ή υπάρχει κ κάποιο λεωφορείο στο νησι?
Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ! Εγώ τραβάω στην ανηφόρα, αλλά με παιδί τον Αυγουστο...καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι πολύ ευχάριστο!Τοτε επαιζαν ποδια μονο (αφου ανηφορισεις εκεινα ΟΛΑ τα σκαλια και μετα πισω κατηφορα) και καραβακι. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει κατι.
Τον Αυγουστο βραζει ο τοπος , 15 Σεπτεμβρίου και καηκαΜάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ! Εγώ τραβάω στην ανηφόρα, αλλά με παιδί τον Αυγουστο...καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι πολύ ευχάριστο!
είναι πανάκριβο και παν ζεστό. τον Αύγουστο γίνεται το σώσε. μόνο για αρχές Ιούνη η τέλη Σεπτεμβρίου. αλλά είναι μια κούκλα!!¡!Τον Αυγουστο βραζει ο τοπος , 15 Σεπτεμβρίου και καηκα
Το ψηλοτερο δεντρο ειναι ο μαιντανος αλλα ειναι μαγεια ...
Είναι λίγο τσουχτερή στα πάντα, διαμονή (αλλά αφού βρήκες σε νορμαλ τιμή εντάξει), διατροφή κτλ, όπως και όλα τα νησιά τριγύρω απ' τη Ρόδο (Χάλκη, Καστελλόριζο) που θα σου πρότεινα κι εγώ να δεις μιας και οι 7 μέρες στη Σύμη μου φαίνονται αρκετές.δίπλα στην Σύμη βλέπω σε όλα τα ποστ κ την λέξη ακρίβεια, μπορεί να μου πει κάποιος τι να περιμένω?
Eυχαριστώ! Μου έλυσες όλες τις απορίες! Μάλλον η Σύμη δεν είναι αυτό που ψάχνω για φέτος!!
Ίσως όχι αλλά είναι φανταστική γενικά, μου άρεσε πάρα πολύ. Αν όχι φέτος, να τη βάλεις οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σου για του χρόνου!Eυχαριστώ! Μου έλυσες όλες τις απορίες! Μάλλον η Σύμη δεν είναι αυτό που ψάχνω για φέτος!!