Είναι εκ διαμέτρου αντίετα νησιά, η Άνδρος θέλει υποχρεωτικά όχημα, είναι μεγάλη και ξεφεύγει τελείως από τις Κυκλάδες. Η δε Σέριφος είναι το κλασσικό μικρό Κυκλαδονήσι που σ' ένα καλό τετραήμερο το έχεις δει. Καλές παραλίες και στα δύο, εύκολα και τα δύο από Αθήνα κι αν μου έλεγες τι θα διάλεγα για νυχτερινή ζωή στα πλαίσια νησιού δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί ο Ιούνιος είναι μια δύσκολη περίπτωση... Εκτός σεζόν για τους Έλληνες, με ότι αυτό συνεπάγεται.Καλησπέρα παιδιά! Θέλω την βοήθεια σας. Σκεφτόμαστε για τέλη Ιουνίου να πάμε ή Σέριφο ή Άνδρο.
Τι φάση είναι το κάθε νησί; Εμείς θελουμε νυχτερινή ζωή. Τι μας ταιριάζει από τς δυο;
Αφού θέλετε νυχτερινή ζωή να πάτε Νάξο, Πάρο, Μύκονο ή Σαντορίνη.Καλησπέρα παιδιά! Θέλω την βοήθεια σας. Σκεφτόμαστε για τέλη Ιουνίου να πάμε ή Σέριφο ή Άνδρο.
Τι φάση είναι το κάθε νησί; Εμείς θελουμε νυχτερινή ζωή. Τι μας ταιριάζει από τς δυο;
To Σίφνος - Σέριφος είναι κλασσικό δίδυμο. Η Σέριφος πιο μικρή, πιο άγρια ομορφιά. Τουριστικά ανεπτυγμένα είναι κυρίως το Λιβαδι & η Χώρα. Οπότε για ποτό-φαγητό κινείσαι σε αυτά τα δύο.Καλησπέρα, θεωρώ πως το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ξανά απασχολήσει κάποιους από εδώ μέσα και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την επανάληψη..... Όμως ψάχνω τόσες ώρες εδώ μέσα και ειλικρινά δεν μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου. Σκεφτόμαστε σαν ζευγάρι να πάμε Σίφνο Σέριφο, έχουμε επισκεφθεί πριν 2-3 καλοκαίρια Μήλο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη, Ίο οπότε με τον καιρό οι επιλογές πέφτουν. Είμαστε σε δίλημμα !!!! Δεν θέλουμε ηρεμία αλλά ούτε πάμε για πάρτι... Από όσους έχουν πάει θα ήθελα να μάθω αν αξίζουν σαν νησιά, πώς είναι η ζωή, οι παραλίες (οργανωμένες), η μετακίνηση μέσα στα νησιά και οι τιμές στην εστίαση!!! Επίσης σκεφτήκαμε και Σύρο Τήνο... Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ είτε γι αυτά τα δύο νησιά είτε για κάποιον άλλο συνδυασμό (και εντός και εκτός Κυκλάδων ... Σκιάθο, Σκόπελο, Λευκάδα έχουμε επισκεφτεί). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Αν κ είμαι team Σέριφος, Iούνιο δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερη ζωή. Μόνο το yacht είναι ανοιχτό και τα μαγαζιά στην πλατεία της Χώρας. Από Ιούλη κ μετά επειδή έχει περισσότερο κόσμο, ανοίγουν κ τα υπόλοιπα (Γάιδαρος, Βατραχος κλπ) κ γίνεται κάτι, τον Αυγουστο γίνεται χαμούλης όπως παντου. Κ γενικά αν ψάχνουν διασκέδαση τύπου κλαμπ, συμφωνώ με τις προτάσεις σου + Ίος.
Ναι, δεδομένου του μήνα ρωτάω περισσότερο. Θεωρώ, όμως, οτι επειδή θα είναι ΣΚ και είναι πολύ κοντά σε Αθήνα και τα δύο ίσως να έχει κόσμο.Είναι εκ διαμέτρου αντίετα νησιά, η Άνδρος θέλει υποχρεωτικά όχημα, είναι μεγάλη και ξεφεύγει τελείως από τις Κυκλάδες. Η δε Σέριφος είναι το κλασσικό μικρό Κυκλαδονήσι που σ' ένα καλό τετραήμερο το έχεις δει. Καλές παραλίες και στα δύο, εύκολα και τα δύο από Αθήνα κι αν μου έλεγες τι θα διάλεγα για νυχτερινή ζωή στα πλαίσια νησιού δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί ο Ιούνιος είναι μια δύσκολη περίπτωση... Εκτός σεζόν για τους Έλληνες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Χαχα έχουμε πάει σε αυτά. Εκτός Μυκόνου βεβαια. Όταν λέμε νυχτερινή ζωή, δεν εννοούμε την ξέφρενη ζωή της Μυκόνου, αλλά όχι και την τόση ηρεμία που έχει πχ το Κάτω Κουφονήσι. Σε φυσιολογικά πλαίσια να έχει δύο τρία νυχτερινά μαγαζιά. Περισσότερο η ερώτηση αφορά την σύγκριση των δύο σχετικά με την διασκέδαση.
Ίσως να έχουν κόσμο τα πολύ κοντινά στην Αθήνα ναι, ίσως και να έχουν μόνο τουρίστες, πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να συναντήσετε σε σχέση με ότι περιμένετε..Θεωρώ, όμως, οτι επειδή θα είναι ΣΚ και είναι πολύ κοντά σε Αθήνα και τα δύο ίσως να έχει κόσμο.
Είναι ίσως το πιο κλασσικό «δίδυμο» νησιών, καλύπτοντας νομίζω τον καθένα οπότε προφανώς και αξίζουν δε τίθεται τέτοιο ζήτμα. Είναι πολύ διευκρινιστική η απάντηση της @coco_ ,θα προσθέσω κι εγώ μερικά πραγματάκια.να πάμε Σίφνο Σέριφο, έχουμε επισκεφθεί πριν 2-3 καλοκαίρια Μήλο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη, Ίο οπότε με τον καιρό οι επιλογές πέφτουν. Είμαστε σε δίλημμα !!!! Δεν θέλουμε ηρεμία αλλά ούτε πάμε για πάρτι... Από όσους έχουν πάει θα ήθελα να μάθω αν αξίζουν σαν νησιά, πώς είναι η ζωή, οι παραλίες (οργανωμένες), η μετακίνηση μέσα στα νησιά και οι τιμές στην εστίαση
H Πατμος ειναι μια χαρα νησι για χαλαρωση και και εχει μια πανεμορφη Χωρα.Εξαρταται τι ψαχνεται.Αν θελετε εντονη νυχτερινη ζωη επειδη πατε και αντροπαρεα ισως το νησι δεν σας αποζημιωσει ,νεκρα ομως σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ειδικα Αυγουστο.Χαλαρα κοκτειλακια καθιστα μπαρακια εχει κυριως στην Χωρα και στη Σκαλα, καθολου ομως clubοφαση .Ο τουρισμος που εχει ειναι καλος προς το κυριλε.Το νησι ειναι πολυ μικρο το γυρνας ευκολα και οι παραλιες ειναι λιγες και καλες.Αλλα αν αποφασισετε και τελικα σας κανει ειναι ομορφα.Οτι αλλη πληροφορια γραψε γιατι πηγα προσφατα.Καλημέρα σε όλους.
Θα προτείνατε τη Πάτμο για παρέα ανδρών γύρω στα 35;
Δίχως αμφιβολία ναι, τα είπε όλα ο @nickostraveller ,μια χαρά ζωή έχει τον Αύγουστο, στην αρχή στα μπαράκια της χώρας και στη συνέχεια στη Σκάλα, αν είναι αυτό το ζητούμενο.Θα προτείνατε τη Πάτμο για παρέα ανδρών γύρω στα 35;