D
Delmem37668
Guest
κακώς.όχι δεν μπορεί σε αυτό το φόρουμ
κακώς.όχι δεν μπορεί σε αυτό το φόρουμ
Την πιθανή μήνυση η οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια εναντίον του φόρουμ από τον επαγγελματία ποιός θα την αναλάμβανε;Ο ανώνυμος συμφορουμίτης που έγραψε τα αρνητικά σχόλια;Μην ξεχνάμε ότι ανώνυμοι είμαστε όλοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε.κακώς.
Αγαπητέ φοταστ. Ο ανώνυμος γίνετε επώνυμος για την περίσταση. Αν πήγαινα νοσοκομείο εξαιτίας ενός ακατάλληλου καταλύματος θα έκαναν μυνηση και επώνυμη δημόσια καταγγελία επίσης. Άρα. Μην προτρέχεις. Τα φόρουμ υπαρχουν Και γι αυτό τον λόγο.Την πιθανή μήνυση η οποιαδήποτε άλλη νομική ενέργεια εναντίον του φόρουμ από τον επαγγελματία ποιός θα την αναλάμβανε;Ο ανώνυμος συμφορουμίτης που έγραψε τα αρνητικά σχόλια;Μην ξεχνάμε ότι ανώνυμοι είμαστε όλοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε.
δεν γνωρίζω τι πέρασες αλλα πρέπει να κινηθείς νομικά αν έχεις όλες τις αποδείξεις. Φιλίκα.Ας μη χαλαμε τη ροη της συζητησης με τα παθηματα μου. Προσπαθω να τα ξεχασω.
Ημουν πριν ενα μηνα Σιφνο κ ξετρελαθηκα με το νησι.....καθαρες παραλιες, ευγενικοι ανθρωποι ,καλο φαγητο κ απο κοσμο ειχε κ παρεες κ ζευγαρια ,καθολου ηλικιωμενους αλλα ακριβο νησι.Συγκοινωνιες πολυ καλες. Θα στο προτεινα κι εγω σα προορισμο.Εριξα μια ματια στο καμπιγκ της Σεριφου και μου φανηκε πολυ εμπορικο, τροχοσπιτα, εστιατορια. Τι ελαττωμα ειχε η Αιγιαλη;
Για τη Σιφνο διαβασα αντικρουομενες αποψεις εδω στο φορουμ. Καποιοι εγραψαν οτι πανε κυριως ζευγαρια.