Θεωρητικά ναι, αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώσεις μέσω τηλεφώνου καλύτερα, γιατί τα δρομολόγια σε ολα τα νησιά αναπροσαμοζονται το Σεπτέμβριο.Οποτε να φανταστώ ότι στη Σέριφο και τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια τον Σεπτέμβρη, κανονικα; Γιατί δεν θα έχουμε δικό μας μεταφορικό μέσο…
την είχα πατήσει στην Κύθνο Οκτώβριο μήνα, πήγα Λουτρά από Μέριχα με τα πόδια πιστεύοντας ότι στην επιστροφή θα έπαιρνα λεωφορείο. Αμ δε! Ποδαράτα πάλι! Αξέχαστα βέβαια!Θεωρητικά ναι, αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώσεις μέσω τηλεφώνου καλύτερα, γιατί τα δρομολόγια σε ολα τα νησιά αναπροσαμοζονται το Σεπτέμβριο.
Αφού δεν έχετε μέσο να ξεχάσετε τη Κύθνο, είναι απαγορευτική, εκτός αν υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσετε.
Στη Σέριφο μπορεί να βγει άκρη, με λεωφορείο, ταξί, αλλά και τα ιδιωτικά εκδρομικα mini bus. Στη Κύθνο με τίποτα...
https://m.facebook.com/serifostravelbus/?locale2=el_GR για πληροφορίες για τα δρομολόγια...θα μπορούσατε και αυτοκίνητο να νοικιάσετε 1-2 μέρες για τις πιο μακρινές παραλίες Γάνεμα,Μεγάλο Λιβάδι,Αη Γιάννης και να κάνετε και ένα γύρο το νησίΟποτε να φανταστώ ότι στη Σέριφο και τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια τον Σεπτέμβρη, κανονικα; Γιατί δεν θα έχουμε δικό μας μεταφορικό μέσο…
Από τα παραπάνω νησιά που αναφέρεις, θα πρότεινα τη Φολέγανδρο. Είναι πολύ όμορφη, μικρή σχετικά, δεν χρειάζεται αυτοκίνητο και έχει νέο και χαρούμενο κόσμο! Δεν ξέρω όμως πόσο συχνά είναι τα δρομολόγια τον Σεπτέμβριο.Χαιρετω την παρεα! Μετα απο μια αποτυχημενη αποπειρα διακοπων στη Ροδο οπου με εβαλαν σε δωματιο ακαταλληλο για διαμονη και κατεληξα στο νοσοκομειο με δυσπνοια, και μου εφαγαν και τα λεφτα μου, θελω τωρα το Σεπτεμβριο εχοντας ενα πολυ μικρο budget, να μεινω 3-5 ημερες σε ενα κυκλαδιτικο νησι.
Ειμαι αναμεσα σε Σιφνο, Σικινο, Φολεγανδρο, Κιμωλο, Κυθνο και Αμοργο. Κριτηρια μου να μην απαιτειται μεταφορικο μεσο, να εχει φυσικη ομορφια και παρεες χαλαρων χαρουμενων ανθρωπων που μεταδιδουν νεανικη ενεργεια. Στη Ροδο ειχε μονο οικογενειες, συνταξιουχους και ζευγαρια που κρατιοντουσαν σφιχτα, ψυχαναγκαστικα σχεδον, απο το χερι, και ουτε ενας ανθρωπος δεν χαμογελαγε. Ας μην επαναληφθει ο εφιαλτης.
Θα ηθελα να αποφυγω υπερβολικα εμπορευματοποιημενες καταστασεις.
Θα μπορουσα να μεινω και σε καμπιγκ αλλα το βασικο ειναι να μου αρεσει το νησι και οχι να εχει καμπιγκ.