alma
Member
Όντως φτηνή δεν είναι.Μπορεί να φάει οικονομικά πίτσες, σουβλάκια κλπ., αλλά νομίζω πως η διαμονή δύσκολα θα πέσει πολύ.
Αν μας πει και ποσό ανα βράδυ για διαμονή ο Τάσος θα είναι πιο εύκολο να πούμε....
Όντως φτηνή δεν είναι.Μπορεί να φάει οικονομικά πίτσες, σουβλάκια κλπ., αλλά νομίζω πως η διαμονή δύσκολα θα πέσει πολύ.
Τωρα πια μεχρι 400 ευρω. 80-130 θα πανε τα ακτοπλοικα απο και προς Πειραια. Το φαι δε με νοιαζει τοσο για 5 το πολυ μερες. Αλλωστε σαν ερασιτεχνης μαγειρας παντα απογοητευομαι απ' τις ταβερνες και αναπολω τις νοστιμιες που φτιαχνω μονος μου. Παρο-Αντιπαρο ειχα περασει ωραια, αλλα λεω να δω κατι καινουριο. Αν εχει φυσικη ομορφια και παρεες νομιζω θα μεινω ικανοποιημενος.
Διαβασα καπου οτι στην Αμοργο θα μπορουσα να περασω ολες τις μερες στην Αιγιαλη χωρις να μετακινηθω.Η Σίφνος γυρίζεται εύκολα χωρίς ΙΧ. Η Κύθνος πάλι χωρίς ΙΧ εξαιρετικά δύσκολα.Η Αμοργός εξαιρετική αλλά χωρίς ΙΧ σχεδόν δεν είναι επιλογή.
Ναι ναι. Μπορείς. Ήθελα να στο γράψω. Θα πέσουν όλοι πάνω μου όμως πάλι να με φάνε γιατί "η Χώρα είναι η φάση" πια Βέβαια έχει λεωφορείο για Χώρα να τη δεις κι αυτήν.Διαβασα καπου οτι στην Αμοργο θα μπορουσα να περασω ολες τις μερες στην Αιγιαλη χωρις να μετακινηθω.
θα μπορούσες τουλάχιστον να αναφέρεις το κατάλυμα η το γραφείο και να προχωρήσεις σε μήνυση.Χαιρετω την παρεα! Μετα απο μια αποτυχημενη αποπειρα διακοπων στη Ροδο οπου με εβαλαν σε δωματιο ακαταλληλο για διαμονη και κατεληξα στο νοσοκομειο με δυσπνοια, και μου εφαγαν και τα λεφτα μου, θελω τωρα το Σεπτεμβριο εχοντας ενα πολυ μικρο budget, να μεινω 3-5 ημερες σε ενα κυκλαδιτικο νησι.
Ειμαι αναμεσα σε Σιφνο, Σικινο, Φολεγανδρο, Κιμωλο, Κυθνο και Αμοργο. Κριτηρια μου να μην απαιτειται μεταφορικο μεσο, να εχει φυσικη ομορφια και παρεες χαλαρων χαρουμενων ανθρωπων που μεταδιδουν νεανικη ενεργεια. Στη Ροδο ειχε μονο οικογενειες, συνταξιουχους και ζευγαρια που κρατιοντουσαν σφιχτα, ψυχαναγκαστικα σχεδον, απο το χερι, και ουτε ενας ανθρωπος δεν χαμογελαγε. Ας μην επαναληφθει ο εφιαλτης.
Θα ηθελα να αποφυγω υπερβολικα εμπορευματοποιημενες καταστασεις.
Θα μπορουσα να μεινω και σε καμπιγκ αλλα το βασικο ειναι να μου αρεσει το νησι και οχι να εχει καμπιγκ.
όχι δεν μπορεί σε αυτό το φόρουμθα μπορούσες τουλάχιστον να αναφέρεις το κατάλυμα η το γραφείο
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα ότι θα είναι νορμάλ οι τιμές λόγω εποχής. Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα ότι το καλοκαίρι η Φολέγανδρος είναι ακριβή.
Εριξα μια ματια στο καμπιγκ της Σεριφου και μου φανηκε πολυ εμπορικο, τροχοσπιτα, εστιατορια. Τι ελαττωμα ειχε η Αιγιαλη;
Για τη Σιφνο διαβασα αντικρουομενες αποψεις εδω στο φορουμ. Καποιοι εγραψαν οτι πανε κυριως ζευγαρια.Όταν έγραφα για ακρίβεια είχα ξεχάσει ότι μπορείς να μείνεις και σε κάμπινγκ. Οπότε Σίφνο παίζει, αλλά Φολέγανδρο θα ταλαιπωρηθείς χωρίς μεταφορικό στο κάμπινγκ. Και βέβαια παίζει Αμοργός - Αιγιάλη.
Ε παντού θα βρεις ζευγάρια σε αυτά τα νησιά. Δεν την έχω όμως στο μυαλό μου ως ζευγαρονησι. Έχω καιρό να πάω όμως.Για τη Σιφνο διαβασα αντικρουομενες αποψεις εδω στο φορουμ. Καποιοι εγραψαν οτι πανε κυριως ζευγαρια.
Ε απλα να μην ειναι σαν επετειος του Αγιου Βαλεντινου οπως στη Ροδο το δεκαπενταυγουστοΕ παντού θα βρεις ζευγάρια σε αυτά τα νησιά. Δεν την έχω όμως στο μυαλό μου ως ζευγαρονησι. Έχω καιρό να πάω όμως.