«Παρέα ανδρών 33-37» είπε ο άνθρωπος, όχι 63-67, σε περίπτωση που δε το είδατε!μιλάμε για ΕΠΙΛΟΓΑΡΑ
Στην ηλικία μου είναι (καλά οκ κλέβω λίγο), να μείνουν ήσυχοι. Θα τους κυκλοφορήσω εκεί που πρέπει, θα ανεβάζουν φωτογραφίες μετά, και θα σκανε από ζήλια κάποιοι που περνάνε τρέχοντας από τα μέρη μας!«Παρέα ανδρών 33-37» είπε ο άνθρωπος, όχι 63-67, σε περίπτωση που δε το είδατε!
Πλάκα πλάκα πάλι παίζει αυτό το σενάριο και θα χεις να λες.κάποιοι που περνάνε τρέχοντας από τα μέρη μας!
Επιτέλους, βρήκαμε κι ένα σοβαρό λόγο επίσκεψης στο νησί πέρα από τα λιμάνια του. Τον ψάχναμε καιρό αλλά να που έσκασε!Και για κάποιους βιαστικους, ανακοινώθηκε στο φετινό ireon music festival ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
Οχι δα, εκεί θα πάει διακοπές, σιγά μη κάτσει στη Σάμο...Ε εντάξει, μπορεί να εμφανιστεί και σε τίποτα θυμαινες και λειψους, οπότε να μην αγχώνονται...
Οικονομική ενίσχυση έως 300€ για ταξίδι στους δήμους Δυτικής και Ανατολικής Σάμου.Επιτέλους, βρήκαμε κι ένα σοβαρό λόγο επίσκεψης στο νησί πέρα από τα λιμάνια του. Τον ψάχναμε καιρό αλλά να που έσκασε!
Οχι δα, εκεί θα πάει διακοπές, σιγά μη κάτσει στη Σάμο...
Η λέξη μονόδρομος νομίζω ότι μπορεί να αντικαταστήσει πλέον τον τίτλο του παρόντος νήματος.Οικονομική ενίσχυση έως 300€ για ταξίδι στους δήμους Δυτικής και Ανατολικής Σάμου.
Σαν να μην έφταναν τα κάλλη της, έσκασε κι άλλος λόγος φέτος! Και δεν πρόκειται για λάδωμα από τον @James
Τώρα αν μερικοί μερικοί χαραμίζουν την επιδότηση στο δρόμο, αλλού για αλλού, ενώ δεν έχουν δει ακόμα Σάμο, αυτοί χάνουν
Λέμε τώρα. Με ηθικές αναστολές τους κόβω
για αλλαγή από τον κλασσικό και πανάκριβο Αύγουστο
Ικαρία χωρίς μεταφορικό μέσο δε γίνεται σε καμία περίπτωση. Άσε που με 5-6 μερες είστε οριακά, είναι πολύ δύσβατη.Αρχικά σκεφτήκαμε Πάτμο ή Ικαρία
Και αυτό το σενάριο μου αρέσει πάρα πολύ, θα περάσετε τέλεια. Συνδυάζει αρμονικά όσα ψάχνετε και κατά κύριο λόγο δεν απαιτεί όχημα, όπως και όλες οι μικρες Κυκλάδες!3 βράδια Αντίπαρο, 3 Κουφονήσια ή να μοιραστεί και σε κάποιο άλλο νησί των μικρών Κυκλάδων πχ Ηρακλειά
Άσε, ψάχνουμε εδώ και λίγες μέρες και έχουμε ζαλιστει με τις τιμεςΚαλησπέρα και σε σένα!
Νομίζω ότι φέτος δυστυχώς δεν υπάρχει μη πανάκριβος μήνας...
Ικαρία χωρίς μεταφορικό μέσο δε γίνεται σε καμία περίπτωση. Άσε που με 5-6 μερες είστε οριακά, είναι πολύ δύσβατη.
Στη Πάτμο βγαίνει το σενάριο χωρίς όχημα, με λίγη δυσκολία και ταξί φυσικά. Ιδανικά θα νοίκιαζα κάτι για μια μέρα, προκειμένου να δω πιο απομακρυσμένες παραλίες.
Αν έχετε 6ήμερο μπορείτε να το συνδυάσετε και με κάποιο γειτονικό νησί, κάτι που είναι σαφώς προτιμότερο από ένα.
Και αυτό το σενάριο μου αρέσει πάρα πολύ, θα περάσετε τέλεια. Συνδυάζει αρμονικά όσα ψάχνετε και κατά κύριο λόγο δεν απαιτεί όχημα, όπως και όλες οι μικρες Κυκλάδες!