Και αν θέλεις ακόμα πιο ανατολικά...Έβρος.
Εκτός από τις πληροφορίες στην ταξιδιωτική μου ιστορία,έχει και Δέλτα Έβρου και Αλεξ/πολη,και Βουλγαρία άμα θες για καζίνο,και Τουρκία για βόλτα,χαμάμ κλπ κλπ κλπ
Δυστυχως ειναι αρκετα ανατολικα!! Εχω ηδη διαβασει την ιστορια σου και θα μου αρεσε να ερθω, αλλα ειναι ηδη αρκετα μακρυα, βασικα σκεφτομαι την επιστροφη που θα την κανουμε σερι για Αθηνα!
Θα είχες ευκαιρία να συναντήσεις και την getxowoman που ζει στη Δαδιά.
Έχεις πάντως δίκιο για την επιστροφή.Περίπου 7,5 ώρες για Αθήνα...και τώρα με τα κλειστά Τέμπη....ο θεός βοηθός.:roll:
Προσυπογράφω 100% (και θα το επαναλάβω κάπως έτσι σε λίγες εβδομάδες για να σας φέρω και φρέσκα νέα...)Προς τα βουνά της Ξάνθης! Μένεις στα Κομνηνά, σε τεράστιο σπιτάκι με τρεις κρεβατοκάμαρες, πισίνα και τιμή πενήντα ευρώ, ανεβαίνεις ως τον Λειβαδίτη και κάνεις μια όμορφη πεζοπορία στον καταρράκτη, χαίρεσαι τα νερά του Νέστου με κανό, γυρνάς όλα τα πομακοχώρια και τρως σε υπέροχες ταβέρνες (βλ. το κατσικάκι να γυρνάει στη σούβλα, τα σταφύλια να κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου, η θέα με το ποτάμι να ξανοίγεται μπροστά σου, κι εσύ να ακούς γλυκό σάζι πίνοντας θεσπέσιο κρασί...), ανεβαίνεις ως το Δασικό Χωριό και ρομαντζάρεις σε κρυφά γεφυράκια στο Αρκουδόρεμα, βλέπεις κλειδωμένους μακεδονικούς τάφους, και, ε, αν βαρεθείς την εξοχή, κατεβαίνεις ως την παλιά πόλη της Ξάνθης με τα όμορφα μπαράκια, τα σοκάκια και τα ωραία τσίπουρα! Θα σου φτάσει μια βδομάδα?
Κι εγώ περίπου κάτι τέτοιο σκεφτόμουν να προτείνω.
Εναλλακτικά παίζει και η δυτική Μακεδονία με Καστοριά, Φλώρινα και Πρέσπες.
Αυτη ειναι η δαδιαwoman! Το θεμα ειναι τελη Μαη γυριζει μονιμα πισω και επισης ηδη την εχω γνωρισει!Θα είχες ευκαιρία να συναντήσεις και την getxowoman που ζει στη Δαδιά.
Έχεις πάντως δίκιο για την επιστροφή.Περίπου 7,5 ώρες για Αθήνα...και τώρα με τα κλειστά Τέμπη....ο θεός βοηθός.:roll:
Μπορούμε να έχουμε και τις ακριβείς ημερομηνίες της επισκέψεώς σας, περικαλώ???