dmdoc
Member
Δεν είναι αυτό το θέμα όμως!!!!
Και η getxowoman περιμένει κ άλλες προτάσεις
Και η getxowoman περιμένει κ άλλες προτάσεις
Αν αναφερεσαι σε μενα εχω να σου δηλωσω οτι καταρχην πλακα δεν κανω και κατα δευτερον:Ορσιμένοι εδώ μάλλον κάνουν πλάκα. Αφού κάθε σαλονικιός που απόκτησε πέντε φράγκα έκτισε από ένα σπίτι στην Χαλκιδική (και κάθε σαββατοκύριακο γεμίζει τις παραλίες της, τα μπιτσ μπάρ και τα κλάμπ) τώρα την λοιδωρεί, λέει ότι είναι για μικροαστούς, για οικογενειάρχες με παιδάκια και κουβαδάκια. Γέμισε λέει (υποτιμητικά)βαλκάνιους. καλό και τούτο. Που αν δεν ήταν οι βαλκάνιοι όλη η βόρεια ελλάδα θα είχε ψοφήσει στην πείνα. χάλασε λέει η χαλκιδική, γιαυτό προτείνουν να βάλουμε πλώρη για τα βουνά και τα λαγκάδια, για τα βουνά της ξάνθης, για το σπήλαιο της αλιστράτης, το μοναστήρι στην Καστοριά και για ράφτινγκ στον Νέστο. Εκεί δεν έχει μικροαστούς και βαλκάνιους, μόνο αριστοκρατία και κάποιους άλλους πιο ψαγμένους. Έμαθα και κάτι άλλο που δεν το ήξερα. Τον Αύγουστο στην Χαλκιδική έχει ζέστη. Και μάλιστα αφόρητη. Δεν αντέχεται βρε παιδάκι μου. Ε τότε ρε παιδιά έχετε δίκιο. Τραβάτε αυγουστιάτικα στον Νέστο και στην Κερκίνη να σας κάνουν τα κουνούπια σουρωτήρι και αφήστε την χαλκιδική για μας που τώρα την γνωρίσαμε.όψιμα. Και οι ανόητοι μετά απο 38 χρόνια ακόμη την λατρεύουμε. Καλό και αυτό το βραδινό.
ε από Ξάνθη δε θα ξεχάσεις να αγοράσεις υπέροχες καριόκες από τον διάσημο ΠαπαπαρασκευάΛοιπον Ευχαριστω Ολους, οι πληροφοριες σας με εχουν καταενθουσιασει και πολυ χαιρομαι με την προετοιμασια αυτου ταου ταξιδιου, το ιδιο και ο συζυγος! Σκεφτομουνα να μεινω Σταυρουπολη, διοτι ειναι καλο ορμητηριο για τα Πομακοχωρια, στα οποια θελω να αφιερωσω 2 μερες, και επισης ειναι και μολις 40 λεπτα απο Ξανθη! Ειδα τωρα οτι και το χωριο που προτεινεις ΕΡΣΗ ειναι κανενα 20λεπτο απο Σταυρουπολη! Λοιπον μια μερα θα την αφιερωσω στο Νεστο, μαλλον κανενα κανο εκει, και ναι θα παρω και το τρενο! Αλλη μια μερα θα αφιερωσω στο Δασος του Φρακτου, με εχει φαει η κολλητη, ειναι καταπληκτικο δασος κτλ! Τωρα θα ηθελα να μου πειτε ποια Πομακοχωρια αξιζει να δω! Φανταζομαι ολα, αλλα οκ θα αφιερωσω 2 μερες εκει, αρα θα ηθελα να γινει μια επιλογη. Επισης 4χ4 δεν εχω, αλλα αν χρειαστει νοικιαζουμε για 2-3 μερες. Αφου μαλλον θα μεινω Σταυρουπολη εχετε να προτεινετε κατι για υπνο; Επισης, μιας και θα περασω και μια μερα στη Ξανθη, για γνωριμια με την πολη, φωτος, χαλαρωση και φαγητο, μηπως παιζει καμια καλη προταση για φαγητο; Σας ευχαριστω ξανα! Α ακομα και κανενα ζαχαροπλαστειο, αλλα μαλλον θα εχω παρει αρκετες λιχουδιες απο Σαλονικα , αλλα οκ αν ξερετε κατι, ευπροσδεκτο!
Θενκς Λευτερη, μηπως εχεις και διευθυνση; Να το βαλω στο Gps!ε από Ξάνθη δε θα ξεχάσεις να αγοράσεις υπέροχες καριόκες από τον διάσημο Παπαπαρασκευά
Στην Ξάνθη, δύσκολα θα κακοπέσεις στο θέμα φαγητό. Εμείς πήγαμε σχεδόν στην τύχη και παντού ήταν πολύ καλά.Επισης, μιας και θα περασω και μια μερα στη Ξανθη, για γνωριμια με την πολη, φωτος, χαλαρωση και φαγητο, μηπως παιζει καμια καλη προταση για φαγητο; Σας ευχαριστω ξανα! Α ακομα και κανενα ζαχαροπλαστειο, αλλα μαλλον θα εχω παρει αρκετες λιχουδιες απο Σαλονικα , αλλα οκ αν ξερετε κατι, ευπροσδεκτο!
Αν θα πας στην ξανθη παρε και σιροπιαστα απο τον Νεντιμ. Αυτο ξεκινησε απο Κομοτηνη αλλα πλεον εχει υποκαταστημα και στην Ξανθη. Θεικα σιροπιαστα και υπεροχα μπαντεμ (=αμυγδαλοψιχα, μαρτζιπαν ευρωπαιστι). Home Page