soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
to διάβασα, μου θύμισε ΖορμπάΔεν ξέρω γιατί δεν ανοίγει, αν τη γράψεις στο google ανοίγει, προσπάθησε, αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
to διάβασα, μου θύμισε ΖορμπάΔεν ξέρω γιατί δεν ανοίγει, αν τη γράψεις στο google ανοίγει, προσπάθησε, αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
Έχω διαβάσει το Τσαντόρ. Σίγουρα μιλάμε για αξιόλογο συγγραφέα αλλά τι να πω, το συγκεκριμένο βιβλίο δε με κέρδισε. Επίσης δε μου άρεσε καθόλου η μετάφραση του Μάρκαρη (το ίδιο βιβλίο το είχα ξεκινήσει πριν χρόνια στα γερμανικά και με είχε τραβήξει, ενώ πριν κανα δίμηνο που το έπιασα - και το ολοκλήρωσα - στα ελληνικά, βαρέθηκα). Καταλαβαίνω γιατί πολλοί συγκρίνουν τον Μουνγκάν με τον Παμούκ αλλά για μένα ο δεύτερος υπερέχει σημαντικά. Αν το διαβάσεις πάντως, θα χαρώ ν' ακούσω και τη δική σου γνώμη.εχει διαβασει καποιος βιβλια του Τουρκου συγγραφεα Μουρατχαν Μανγκαν ;
και αν ναι γραψτε τη γνωμη σας παρακαλω .
σε ευχαριστω πολυ . Ακουγα μια συνεντευξη του και μου κινησε το ενδιαφερον .Έχω διαβάσει το Τσαντόρ. Σίγουρα μιλάμε για αξιόλογο συγγραφέα αλλά τι να πω, το συγκεκριμένο βιβλίο δε με κέρδισε. Επίσης δε μου άρεσε καθόλου η μετάφραση του Μάρκαρη (το ίδιο βιβλίο το είχα ξεκινήσει πριν χρόνια στα γερμανικά και με είχε τραβήξει, ενώ πριν κανα δίμηνο που το έπιασα - και το ολοκλήρωσα - στα ελληνικά, βαρέθηκα). Καταλαβαίνω γιατί πολλοί συγκρίνουν τον Μουνγκάν με τον Παμούκ αλλά για μένα ο δεύτερος υπερέχει σημαντικά. Αν το διαβάσεις πάντως, θα χαρώ ν' ακούσω και τη δική σου γνώμη.
Κι εγώ μια από τα ίδια, πολλή κούραση ο τύπος.Ο Παμούκ με" κουραζει" πολυ , ωραιο γραψιμο αλλά ......