varioAthens
Member
Το αγορασα...απο τη περιγραφη,φαινεται οτι θα περασω καλα....ειμαι στη φαση,που θελω ευχαριστα βιβλια.
Βιβλίο που διαβάζεται σε ένα απόγευμα. Σπιρτόζικη σατυρική γραφή, οικείο για όσους έχουν φάει ώρες περιφερόμενοι στους διαδρόμους των ΙΚΕΑ.
Και θα γελάσεις...Το αγορασα...απο τη περιγραφη,φαινεται οτι θα περασω καλα....ειμαι στη φαση,που θελω ευχαριστα βιβλια.
Πες μου και τη γνώμη σου. Είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις σε dT.Το αγορασα...απο τη περιγραφη,φαινεται οτι θα περασω καλα....ειμαι στη φαση,που θελω ευχαριστα βιβλια.
Δεν νομιζω οτι θα το ξεκινησω αυτες τις μερες,αλλα οταν το διαβασω θα σου πωΠες μου και τη γνώμη σου. Είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις σε dT.
Το τελειωσα...πραγματι,η πλοκη του σε κραταει και ο χαρακτηρας του Ινδου,ειναι ολα τα λεφτα...καλη επιλογηΠες μου και τη γνώμη σου. Είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις σε dT.
Μήπως εννοείς τον Λιαντίνη?Μου χάρισαν προ ημερών το "Τα Ελληνικά" του Δ. Λιαντίδη και σας το συστήνω. Δεν έχει εκδότη θα το βρείτε :Τζανακάκης και Σία Χαρ. Τρικούπη 11 Αθήνα
Λιαντίνη ναι, πανεπιστημιακός καθηγητής νομίζω.Μήπως εννοείς τον Λιαντίνη?