paefstra
Member
Πώς δηλαδή; Με τιγρέ εξώφυλλο με καθρεφτάκια handmade;Και τα βιβλία της είναι σαν το σπίτι της!
Πώς δηλαδή; Με τιγρέ εξώφυλλο με καθρεφτάκια handmade;Και τα βιβλία της είναι σαν το σπίτι της!
Αυτή την είχα ανέκαθεν στο μυαλό μου σαν 2η Λένα Μαντά (της οποίας είχα διαβάσει ένα βιβλίο πριν 6 χρόνια και είχα μείνει άναυδη με τη γελοιότητα) και δεν είχα ασχοληθεί με κανένα από τα πονήματά της. Η παρουσίαση του σπιτιού της ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψή μου (και τον προβληματισμό μου για την ποιότητα της ελληνικής λογοτεχνίας των ημερών μας).Δεν έχω διαβάσει κάτι δικό της, αλλά δεν κρύβω ότι με έχει προβληματίσει κάπως το video για το σπίτι της συγγραφέως
https://pAy2V2Mg7Z0&feature=related
Κι εγώ σχεδόν καθόλου. Όμως επειδή αισθάνομαι ενοχές και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί, κάτι καλό θα υπάρχει, κατά καιρούς καταπιάνομαι με μερικά ελληνικά βιβλία. Δεν μου φαίνονται όλα χάλια, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να με "ταρακουνήσει" κάποιο από αυτά.Εγώ απλώς δεν διαβάζω ελληνική λογοτεχνία.
Εντάξει εκτός από Καζαντζάκη.
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ένα μόνο θα σου πω: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.Εγώ απλώς δεν διαβάζω ελληνική λογοτεχνία.
Εντάξει εκτός από Καζαντζάκη.
ΚΛΑΙΩ!!!!!!Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ένα μόνο θα σου πω: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.
ΚΟΡΥΦΗ.
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ένα μόνο θα σου πω: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.
ΚΟΡΥΦΗ.
Κοροϊδεύετε, αλλά όλα της τα ξέρετε!ΚΛΑΙΩ!!!!!!
Αν και προτιμώ το Έρωτας σαν Βροχή...
Για τη Γαλανάκη είχα ακούσει θετικές εντυπώσεις, αλλά τα βιβλία της είναι από τα λίγα που δεν μπορώ να τελειώσω όσο και να προσπαθώ.Στα σοβαρά τώρα +1 για Λένο Χρηστίδη, διαβάζονται πολύ ευχάριστα, ενώ ενδιαφέροντα βιβλία είναι και της Ρέας Γαλανάκη.