LastMan78
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική με μηχανή..
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο που διάβασα τελευταία και είναι και "ελαφρύ" είναι "Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer" του Luis Sepulveda.
κι εγω φαν του ειμαι οσα κι αν γραφει..Για Stephen King, παρότι πρόκειται για μια μηχανή παραγωγής βιβλίων πια, μην κάνετε τίποτα αν δε διαβάσετε το THE STAND (sτα ελληνικά ελεύθερη μετάφραση... "το κοράκι").
Απλά εκπληκτικό.
κι εγω φαν του ειμαι οσα κι αν γραφει..
το κορακι δυστυχως δεν το εχω βρει ακομα, στα ελληνικα τουλαχιστον. οποιος εχει ινφο ας το πει..το Θολο τον εχεις διαβασει? ή κανείς άλλος ίσως?
thnks. το πολυ δημοφιλες σαιτ που συνηθως χρησιμοποιω δεν το ειχε στις γιορτες (ακομα δεν το εχει) οπως κ το βιβλιοπωλειο μου. εκει μου επιβεβαιωσαν οτι μαλλον προκειται για προσωρινη ελλειψη.Δε κατάλαβα τι εννοείς, το Κοράκι είναι από τα πιο πολυκυκλοφορημένα βιβλία στην ελληνική αγορά, δεν υφίσταται νορμάλ βιβλιοπωλείο που να μην το έχει. Τσάκο το από εδώ: ΒΙΒΛΙΟ: Το κοράκι
Έκδοση Ιανουάριος 2011!ωστοσο οχι το Dome.Εχει κυκλοφορησει κατα μας εδω -εστω και στα αγγλικα?...δε νομιζω.
Διαβασε "το Καλοκαιρι της Διαφθορας". Πολυ διαφορετικος Κινγκ απο τον αναμενομενο και για αυτο και δεν αρεσε υποθετω οποτε το συγκερκιμενο βιβλιο πηγε απατο. Και ισως γιατι περιγραφει κατι "αναγνωρισιμο" χωρις το προκαλυμμα του "φανταστικου". Δηλαδη τιποτε το μυστηριο η το "μεταφυσικο" δεν υπαρχει στην ιστορια αυτη. Κατοπιν αυτης της αποτυχιας φαινεται οτι ο συγγραφεας το εριξε στις ρετσετες (και καπου εκει τον βαρεθηκα κιολας).Πέρα απ' το Bag of Bones δεν έχω βρει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στον King. Πολύ καλά σχόλια άκουσα για το Dark Tower αλλά δεν μπαίνω ξανά στην λογική των τόμων..