kofidenia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αλσατία, Μέλανας Δρυμός
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλληνική Πολυνησία
Ξέρετε αν υπάρχει σε e-book?Φαντατική ανακάλυψη, μόλις παρήγγειλα το
Ταξίδια στην Ασία και την Αφρική 1325 – 1354
Ξέρετε αν υπάρχει σε e-book?Φαντατική ανακάλυψη, μόλις παρήγγειλα το
Ταξίδια στην Ασία και την Αφρική 1325 – 1354
Εξαιρετικό βιβλίο, αποτελεί το τελευταίο της αποκαλουμενης εργασιακης τριλογίας του συγγραφέα. Το δικο μου αγαπημένο, και σου το προτείνω αν δεν το έχεις διαβάσει, είναι το Ανθρωποι και Ποντικια, προγενέστερο των Σταφυλιων, και με εντονότερη την αίσθηση, κατ' εμέ, της κοινωνικής αδικίας που θέλει να καταγγείλει ο Στάινμπεκ. Άν και έχει αρκετά πιο ωμο ρεαλισμο που αργότερα στα Σταφύλια τον αμβλύνει, καθώς δέχτηκε έντονη κριτική από την συντηρητική Αμερική του τότε... το πρώτο της σειράς είναι η Άμφίβολη Μαχη, το οποίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα.Διάβασα πριν κανά δίμηνο τα "Σταφύλια της Οργής" του Στάινμπεκ. Αριστούργημα. Από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει. Περιγράφει εκπληκτικά τα συναισθήματα από την εγκατάλειψη των πατρογονικών εδαφών, τις ελπίδες για μια καλύτερη ζωή και την απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα της μιζέριας και της εξαθλίωσης, καθώς και το οδοιπορικό μιας οικογένειας στη δημοσιά (route 66)
SantaramΈχετε καμία καλή πρόταση για βιβλίο(α) πριν από ταξίδι στην Ινδία?
Ο Λευκός Τίγρης ΤΙΤΛΟΣ – ΒιβλιοnetΈχετε καμία καλή πρόταση για βιβλίο(α) πριν από ταξίδι στην Ινδία?