• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά Μελών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, αλλά έχει ιδιαίτερο νόημα όσον αφορά τις Ταξιδιωτικές Ιστορίες ή όλα τα άλλα θέματα.

Ξαναλέω ότι σε αυτή τη φάση το εργαλείο λειτουργεί δοκιμαστικά, και για να πάρουμε και feedback από εσάς. Όλα αυτά τα έχουμε σκεφτεί κι'εμείς, και τάχουμε καταγράψει. Δεν λέω ότι είναι τέλειο το σύστημα, αλλά είναι πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον αριθμό μηνυμάτων.

Τώρα στο συγκεκριμένο θέμα που λες, αυτός που θα κάνει αναζήτηση πληροφορίας, όντως θα πάρει πόντους που κανονικά δεν πρέπει, όμως αυτό θα γίνει πολύ λίγες φορές, άντε 1-2. Δε θα μπει κανείς να κάνει συστηματική αναζήτηση πληροφορίας. Ενώ όσοι συμμετέχουν ουσιαστικά στην κοινότητα, ανοίγουν νέα θέμα συνεχώς, άρα θα παίρνουν τους πόντους που πρέπει, και κάπως έτσι κρατείται η ισορροπία με ένα μέλος που θα ανοίξει μια αναζήτηση πληροφορίας. :)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Συγγνώμη, βρε παιδιά, αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί όλο αυτό... Όσοι συμμετέχουν σε τακτική βάση έχουν καταλάβει πάνω κάτω και ποιοι μπαίνουν καθημερινά και τι προσφέρουν πάνω κάτω... Το σύστημα με τα μηνύματα, άντε, πες πως είχε πλάκα, αλλά όλο ετούτο παραείναι περίπλοκο όπως εξελίσσεται...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από εσάς, απλά το παρακολουθούμε από ενδιαφέρον. Ούτε μας επηρεάζει κάπως στη λειτουργία του σάιτ καθημερινά, δεν εμπλέκεται σε κάποια άλλη λειτουργικότητα.

Και εξάλλου όπως σας είπα αν αυτό λειτουργήσει, μετά από κάποιο διάστημα θα επεκταθεί και σε ορισμένα άλλα πραγματάκια. :)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ναι ρε παιδιά πλάκα έχει (με βλέπω να τα κοπανάω πάλι το βράδυ κατα τις 11 καλά είναι?) αφήστε τον αρχηγό ελεύθερο να κάνει τώρα την δουλέιά του και μόλις θα φύγει την άλλη βδομάδα οι αδικημένοι θα κάνουμε πραξικόπημα:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Συγγνώμη, βρε παιδιά, αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί όλο αυτό... Όσοι συμμετέχουν σε τακτική βάση έχουν καταλάβει πάνω κάτω και ποιοι μπαίνουν καθημερινά και τι προσφέρουν πάνω κάτω... Το σύστημα με τα μηνύματα, άντε, πες πως είχε πλάκα, αλλά όλο ετούτο παραείναι περίπλοκο όπως εξελίσσεται...
Eσυ Ρόζα καθόλου μην ασχολείσαι μ αυτά .
Ασε τις στατιστικές επεξεργασίες και τα γραφήματα γι άλλους.
Μη σε αποσπούν απ τα (Ι)σημερινά σου γραψίματα ( Θέλουμε ενα μικρό κομματάκι ακόμη για σήμερα).

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όντως ρε παιδιά μην αγχώνεσθε. Είναι κάτι δοκιμαστικό και το οποίο έχει το ενδιαφέρον του, αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει την καθημερινότητα μας και θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Δε νομίζω ότι κάποιος θα αρχίσει να ποστάρει τρελά για να ανέβει στη σχετική κατάταξη, λες και θα κερδίσει κανένα πρωτάθλημα. Άλλωστε όσοι επισκέπτονται συχνά το φόρουμ, ξέρουν τι προσφέρει ο καθένας ουσιαστικά.
Αλήθεια για τους καφέδες βρήκαμε άτομο. Για το μαγείρεμα δεν άκουσα τίποτα;;;;:haha::haha::haha::haha::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Βρε να σας κάνω εγώ πανακότα, να γλείφετε τα δαχτυλάκια σας!!!! Αλλά θα απαιτήσω να ανέβω τουλάχιστον πέντε έξι επίπεδα μετά!!!

Eσυ Ρόζα καθόλου μην ασχολείσαι μ αυτά .
Ασε τις στατιστικές επεξεργασίες και τα γραφήματα γι άλλους.
Μη σε αποσπούν απ τα (Ι)σημερινά σου γραψίματα ( Θέλουμε ενα μικρό κομματάκι ακόμη για σήμερα).
Μα έγραψα! Κι άλλο??? Δεν είπες ότι το θέλεις λίγο λίγο το γλυκό????:shock::roll::lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά σας παρακαλώ θερμά μένετε στο θέμα...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
έχω μια απορία.. πως εγώ ας πούμε είμαι στο επίπεδο 27 ενώ έχω λίγους πόντους χρήστη? επίσης τι σημαίνει το ποσοστό της δραστηριότητας?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom