• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά Μελών

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ωραία άρχισαν και οι προσφορές για γλυκά. Για παστίτσιο καμμία προσφορά; Rosa αν φτιάξεις πανακότα και για τα 2.500 μέλη του φόρουμ κάτι θα κάνει το αφεντικό:clap:
Def μήπως κάποια στιγμή θα ήταν καλό να μας πεις περισσότερα για το πως κερδίζονται οι πόντοι.
Η μήπως να κάνεις ένα κουιζ και όποιος το βρει, να κερδίσει ένα ταξίδι στον αγαπημένο του προορισμό για ένα μήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το travelstories.:haha::haha::haha:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
επίσης βλέπω μια χρήστη (Katerina) που έχει 0% δραστηριότητα αλλά είναι ψηλά στην κατάταξη, ενώ έχει λίγα μηνύματα..και δεν θυμάμαι να την έχω "πετύχει" πουθενά..αυτό πως εξηγείται?

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
επίσης βλέπω μια χρήστη (Katerina) που έχει 0% δραστηριότητα αλλά είναι ψηλά στην κατάταξη, ενώ έχει λίγα μηνύματα..και δεν θυμάμαι να την έχω "πετύχει" πουθενά..αυτό πως εξηγείται?
Άντε ντε... και άλλες τέτοιες απορίες έχω...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
έχω μια απορία.. πως εγώ ας πούμε είμαι στο επίπεδο 27 ενώ έχω λίγους πόντους χρήστη? επίσης τι σημαίνει το ποσοστό της δραστηριότητας?
Yποθέτω γιατί παίρνεις πόντους από αλλού. Π.χ επειδή τα θέματα που ανοίγεις έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα.
Για αυτό είπα πιο πάνω καλό θα ήταν να ξέρουμε πως περίπου κερδίζονται πόντοι στην κάθε κατηγορία.
Αφού μπήκε και αυτό στη ζωή του φόρουμ μας, θα ήταν καλό να ξέρουμε πως λειτουργεί το όλο σύστημα.
Μόνο έτσι θα μπορούμε να κάνουμε και προτάσεις για τη βελτίωση του

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι συνολικοί πόντοι είναι άθροισμα επιμέρους πόντων. Οι πόντοι χρήστη αφορούν πόντους που προκύπτουν πχ από τη συμπλήρωση όλων των πεδίων του προφίλ, από "φίλους" που έχεις, από μέλη που έχουν μπει σε κάποιο γκρουπ σου, κλπ. Οι πόντοι θεμάτων είναι πόντοι που παίρνεις από θέματα που ανοίγεις, πόσοι τα διαβάζουν, πόσοι απαντάνε, κλπ. Οι πόντοι μηνυμάτων είναι οι ποντοι για τα μηνύματα που κάνεις.

Η δραστηριότητα σας είπα ότι αφορά το πόσο ενεργό είναι το μέλος, και είναι ένας ενδεικτικός αριθμός απλά, δεν παίζει κανένα ρόλο στους υπολογισμούς, γιατί θεωρώ ότι είτε ένα μέλος είναι τώρα ενεργό είτε ήταν παλιά, αν έχει προσφέρει κάτι αυτό έχει το ίδιο βάρος. Δεν ακυρώνεται η προσφορά ενός παλιού μέλους αν δε μπαίνει πια δηλαδή. :)

Πχ η katerina που λέτε πιο πάνω, δεν μπαίνει πια στο σάιτ ή έχει να μπει μήνες, οπότε η δραστηριότητα είναι 0%. Όμως έχει ανοίξει πάρα πολλά νέα θέματα στα ταξιδιωτικά επίκαιρα, άρα έχει πάρει πόντους από κει. :)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
η δραστηριότητα μετριέται σε ποσοστό, τι ακριβώς μετράει αυτό το ποσοστό? δεν το πολυκαταλαβαίνω..

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγώ πάντως έχω να πω ότι ξέρω πολύ καλά ποιά μέλη έχουν προσφέρει στο φόρουμ (τουλάχιστον από όσα είναι ενεργά τώρα). Όταν πχ όποιο τόπικ και να ανοίξω πέφτω πάνω στην go2dbeach, εντάξει δεν περιμένω καμία μέτρηση να μου πει πόσο σημαντική είναι για το travelstories, χώρια τις ιστορίες 'η τις φωτογραφίες. Φέρνω την go2 παράδειγμα γιατί φιγουράρει πρώτη πρώτη και επειδή την ανέφερα και πριν. Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα μέλη, που η κατάταξη μπορεί να τα δείχνει χαμηλά, αλλά εγώ τα βλέπω, τους μιλάω, ανταλάσσουμε απόψεις, ξέρω ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ γαι κάποιον προορισμό -πολύ σημαντικό!

Παρόλα αυτά, αν και εμένα με αφήνει ψιλοαδιάφορη το θέμα, ότι γίνεται παραπάνω για το travelstories, καλόδεχτο είναι! :D

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Στο κεντρικο μενου που μπορουμε να βρουμε την καταταξη? Πρεπει παντα να μπαινουμε σε αυτο το θεμα και να πηγαινουμε στο σημειο που λεει ΕΔΩ?

Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στο κεντρικο μενου που μπορουμε να βρουμε την καταταξη? Πρεπει παντα να μπαινουμε σε αυτο το θεμα και να πηγαινουμε στο σημειο που λεει ΕΔΩ?
Προς το παρόν ναι, αφού τόχουμε σε δοκιμαστική λειτουργία :)

Last edited:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πω πω...αγχώθηκα τώρα! Ήρθε η ώρα να κατεβάσω καμιά ταξιδιωτική εγκυκλοπαίδεια, κάτι θα βρεθούμε να γράψουμε!

Μανούλα.... που είναι οι υπόλοιπες συνταγές που λέγαμε; :haha::haha::haha:

Οκ ρε παιδιά, χαλαρά, άλλωστε εδώ μπαίνουμε για να περνάμε καλά! Για μένα για παράδειγμα είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω λίγο από τα άγχη μου εδώ στη δουλειά και να συζητάω για ένα θέμα που με ενδιαφέρει, δηλαδή τα ταξίδια, για άλλους είναι ένας τρόπος να γεμίζουν την ώρα τους, οπότε βρίσκουν ένα ακόμη ενδιαφέρον με τα επίπεδα κλπ. Σημασία έχει να το απολαμβάνουμε...και να μην ξεχνάμε πάντα τον βασικό μας στόχο, τα ταξίδια δηλαδή, ε; ;););)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Πω πω...αγχώθηκα τώρα! Ήρθε η ώρα να κατεβάσω καμιά ταξιδιωτική εγκυκλοπαίδεια, κάτι θα βρεθούμε να γράψουμε!

Μανούλα.... που είναι οι υπόλοιπες συνταγές που λέγαμε; :haha::haha::haha:

Οκ ρε παιδιά, χαλαρά, άλλωστε εδώ μπαίνουμε για να περνάμε καλά! Για μένα για παράδειγμα είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω λίγο από τα άγχη μου εδώ στη δουλειά και να συζητάω για ένα θέμα που με ενδιαφέρει, δηλαδή τα ταξίδια, για άλλους είναι ένας τρόπος να γεμίζουν την ώρα τους, οπότε βρίσκουν ένα ακόμη ενδιαφέρον με τα επίπεδα κλπ. Σημασία έχει να το απολαμβάνουμε...και να μην ξεχνάμε πάντα τον βασικό μας στόχο, τα ταξίδια δηλαδή, ε; ;););)
:haha::haha:
και προσοχή τις συνταγές με δόσεις:bleh:
παίρνουμε ένα αυγό.....
(επόμενο ποστ) το σπάμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι...
μία συνταγή δέκα ποστ να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά
θα σας φάω όλους που λέει και μία εκπομπή:haha:
Επίσης καταγγέλω την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα γιατί ενώ εμάς μας προτρέπει συνεχώς ''να πάμε παραλία'' αυτή κάθεται και ποστάρει συνέχεια!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Επίσης καταγγέλω την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα γιατί ενώ εμάς μας προτρέπει συνεχώς ''να πάμε παραλία'' αυτή κάθεται και ποστάρει συνέχεια!
Πεστο ψεματα..εκλεισα χρονο πια αταξιδευτη :roll: Και τωρα που αναβληθηκε το ταξιδι μου στην καραιβικη χρειαζομαι ψυχιατρο!! Εχω αρχισει να καλοβλεπω την Ευρωπη:shock:..δεν ειμαι καλα:haha:
Μην τρελαινεστε , μην πεσετε στον αλκοολισμο :lol: , το εργαλειο ειναι χρησιμο για τους διαχειριστες του σαιτ περισσοτερο , εκτος αν ο Def μας φυλαει εκπληξουλες για αργοτερα:).
Οπως λεει ο Cakenet ενας ειναι ο βασικος στοχος:ταξιδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom