taxidakia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άνδεις ξανά
Διαβάζω πολλές φορές εδώ ότι η προετοιμασία είναι για πολλούς συνφορουμίτες σημαντικό μέρος της ευχαρίστησης του ταξιδιού και το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Το καταλαβαίνω, αλλά εγώ δεν το πολυκάνω, αποφασίζω να πάω σ'ένα μέρος, πολλές φορές μάλιστα λίγο καιρό πριν, βρίσκω μόνο τις βασικές πληροφορίες - ιστορικά, γεωγραφικά, πρακτικές πληροφορίες, αξιοθέατα διάφορα - και πάω. Δηλαδή, απ' ότι νομίζω, βρίσκω λιγότερες πληροφορίες από πριν απ'ότι οι περισσότεροι από εσάς. Δε λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο, απλώς αυτό μου βγαίνει. Από εκεί και πέρα, νιώθω ότι μαθαίνω πολλά πράγματα επί τόπου.
Ειδικά στα ταξίδια που τα αποφασίζω τελευταία στιγμή, το διάβασμα πέφτει την παραμονή και στο αεροπλάνο.
Υπάρχουν κι άλλοι ή είμαι εξαίρεση; Οι υπόλοιποι τι είδους προετοιμασία κάνετε; Μήπως κάνω λάθος και στην πραγματικότητα προετοιμάζομαι όπως και οι υπόλοιποι από εσάς;
Ειδικά στα ταξίδια που τα αποφασίζω τελευταία στιγμή, το διάβασμα πέφτει την παραμονή και στο αεροπλάνο.
Υπάρχουν κι άλλοι ή είμαι εξαίρεση; Οι υπόλοιποι τι είδους προετοιμασία κάνετε; Μήπως κάνω λάθος και στην πραγματικότητα προετοιμάζομαι όπως και οι υπόλοιποι από εσάς;