• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προβλημα

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλομελετα και ερχεται. Αυριο θα ειναι εδω το αφεντικο. Πρεπει να οργανωσουμε υποδοχη στο Καλλιμαραμρο οπου θα τον ραινουμε με ροδοπεταλα, θα του ψαλλουμε τον παιανα, θα γρεμισουμε τα τειχη, θα τον στεφανωσουμε κλπ. Οποιος εχει καμια ιδεα ακομη ας τη συνεισφερει.
σιγά υποδοχή ήρωα θα κάνομε???
εγώ λέω να τον σπάσομε στο ξύλο!!:bleh::bleh:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ό,τι να ναι τα αδιάβαστα και σε μένα :)

welcome def! με τα καλύτερα σε υποδεχόμαστε!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
το ιδιο συνεβαινε και σε μένα απο την π'εμτη μεχρι τώρα....τώρα καταφερα να μπώ....
Ναι, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σήμερα. Τώρα τα κατάφερα να μπω.

Αυτό με το κοντέρ στα αδιάβαστα δε μου έτυχε εμένα, τουλάχιστον δεν το παρατήρησα ακόμη αλλά ίσως να οφείλεται στο ότι δεν μπορούσα να μπω κιόλας οπότε διορθώθηκε μέχρι τώρα που μπήκα!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γενικά σήμερα ήταν προβληματική η είσοδος στην σελίδα. Βασικά, το antivirus έβρισκε κάποιο trojan και δεν μου επέτρεπε καν την είσοδο στην σελίδα.

Mια από τα ίδια και σε εμένα από την Πέμπτη δε μπορούσα να μπώ με τίποτα. Μόλις τα κατάφερα. Ελπίζω να είναι ολα οκ. Αντε καλώς σας βρήκα πάλι. Μου λείψατε.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ωσαννά, ωσαννά!!! Ή ο capo επέστρεψε, ή τα τάματα στην Παναγιά την Τicketoκρατούσα έκαναν το θαύμα τους!!! Μπήκα κι εγώ!!! (Κι έπεσα πάνω σε κάτι χιλιάδες αδιάβαστα μηνύματα!!! Πότε προλάβατε, βρε, τέσσερις μέρες έλειψα!!!!:shock:)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σε κοβω του βουνου και ουχι των νησων...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom