• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προβλημα

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Θάνο...μήπως έβαλε η αεροπορική σου τους ιούς στην σελίδα για να σε ενημερώσει διακριτικά ότι ακυρώθηκε το ταξίδι; :haha:

Defkalion... κάποια προβληματάκια που είχαμε στο pc μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν; Ή ήταν άμεσα συνδεδεμένα με την σελίδα; Απορώ πως και δεν τον έπιασε τον ιό όλες τις φορές το avast μου, αφού ούτε εγώ το απενεργοποίησα ποτέ.:roll:

varioAthens

Member
Πάντως εμένα τα "αδιάβαστα μηνύματα" ακόμα άλλα αντ' άλλων μου τα δείχνει...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δηλαδή; αλλάζει το νούμερο εννοείς;

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
συγνώμη αν φανεί χαζή η απορία αλλά δεν έχω καταφέρει να "ανεβάσω" φωτογραφία στο προφίλ μου. η φωτογραφία που θέλω να βάλω είναι 2,22ΜΒ και την έχω στον υπολογιστή μου. κάνω αναζήτηση και βρίσκω το αρχειάκι της φωτογραφίας αλλά το αποτέλεσμα είναι να πάρω μήνυμα οτι η διαδικασία επέτυχε. τι δεν κάνω καλά η άσχετη???!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γράφει κάτω από την επιλογή εικόνας

"Σημείωση: Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 110 επί 100 pixels ή 29,3 KB (ότι είναι μικρότερο)."

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
από την μανία μου να αφιερώνω χρόνο για να διαβάζω για τα ταξίδια των μελών της παρέας δεν προσεξα την μικρή (πλην σημαντικότατη λεπτομέρεια). ευχαριστώ το τακτοποίηση ήδη!! ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom