Προβλημα με booking

AlexFocus

Member
Ακυρωθηκε η κρατηση μου για Ρωμη μεσω booking και μου ηρθε αυτο το email:
Due to serious health problems i am forced to temporarily close the business.
kindly contact the booking assistence service who will be happy to find you an accomodation solution equal or higher than the room you have chosen.
For the refund we inform you that we cannot process it directly on your credit card,
The correct procedure will be fast and safe to ask your banck service for a refund for lack of service.
We apologize for the inconvenience

Αυτο με το refund δεν το καταλαβα. Γιατι δεν μπορει να επιστραφει στην καρτα μου; Για δωστε μου καμια συμβουλη πριν επικοινωνησω με booking.

connosp

Member
Ακυρωθηκε η κρατηση μου για Ρωμη μεσω booking και μου ηρθε αυτο το email:
Due to serious health problems i am forced to temporarily close the business.
kindly contact the booking assistence service who will be happy to find you an accomodation solution equal or higher than the room you have chosen.
For the refund we inform you that we cannot process it directly on your credit card,
The correct procedure will be fast and safe to ask your banck service for a refund for lack of service.

Αυτο με το refund δεν το καταλαβα. Γιατι δεν μπορει να επιστραφει στην καρτα μου; Για δωστε μου καμια συμβουλη πριν επικοινωνησω με booking.
2111210051 θα επιμένεις λίγο!!!

AlexFocus

Member
Μολις μιλησα με αυτο το τηλεφωνο και μονο που δεν πηγαμε παρεα στη Ρωμη να ψαξουμε για δωματιο. Εξυπηρετηση, ευγενεια και επαγγελματισμος που ακομα τσιμπιεμαι αν μιλαγα με AI ή ανθρωπο. Εν παση περιπτωσει αναμενω να με ενημερωσουν και σε περιπτωση που υπαρχει διαφορα στην τιμη προς τα πανω τα πληρωνει η Booking.

AlexFocus

Member
Μου προτειναν ενα καταλυμα 8χλμ εξω απο τη Ρωμη. Προφανως αρνηθηκα. Ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους για να βρεθει κατι μεταξυ Piazza del popolo και Piazza di spagna οπως ειχα βρει αρχικα αλλα οι τιμες ειναι σημαντικα μεγαλυτερες απο αυτη που μου ειχε ακυρωθει. Δεν πειραζει θα τα πληρωσει η booking …. λεφτα υπαρχουν😎

paefstra

Member
Η Booking γινεται ολο και χειροτερη. Εχω κανει 2 κρατησεις μετα απο παρα πολυ καιρο που την ξεγραψα και τωρα ανησυχω.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Η Booking γινεται ολο και χειροτερη. Εχω κανει 2 κρατησεις μετα απο παρα πολυ καιρο που την ξεγραψα και τωρα ανησυχω.
Bασικά έχει χαθεί η μπάλα με τους ιδιώτες. Σίγουρα υποχρέωση της booking είναι να ξέρει με ποιους συμβάλλεται.
Εν τω μεταξύ αυτό που του προτείνει για επιστροφή είναι να κάνει αμφισβήτηση της πληρωμής προς την τράπεζα, αν καταλαβαίνω καλά. Το οποίο δεν είναι εφικτό σε όλες τις περιπτώσεις πχ αν εχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από την πληρωμή (30 μέρες απο την έκδοση του λογαριασμού αν θυμάμαι καλά)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.589
Νεότερο μέλος
margy819

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom