Αμαν.....Ελληνες και παλι Ελληνες....μπορει να εχουμε πολλα αλλα τοσο μιζεροι με τους φιλους και τους γνωστους δεν γινομαστε. Οταν κανουμε τραπεζι, κανουμε και οταν κερναμε, κερναμε.Αυτό με τα γενέθλια κάπως έτσι ισχύει και εδώ στην Αγγλία...όπως και το ότι όταν σε καλούν σε ένα σπίτι φέρνεις εσύ το ποτό που θα πιεις και αν έχει περισσέψει μπορείς να το πάρεις πίσω
Μου είχε συμβεί και το τρομερό. Τον πρώτο χρόνο που ζούσα εδώ μια ενήλικη μαθήτρια μου μου έφερε μια τούρτα στην αίθουσα για έκπληξη....Στο τέλος του μαθήματος κάναμε τη γνωστή τελετή την έκοψα και τη μοίρασα σε όλους. Ήταν πολύ νόστιμη και χάρηκα που είχαν περισσέψει 3 κομμάτια και θα ξανάτρωγα στο σπίτι και θα έδινα και στον καημένο το Μι. Μέχρι να ψάξω στο κουζινάκι του σχολείου αλουμινόχαρτο να την τυλίξω, εκείνη πακέταρε τα κομμάτια και τα πήρε πίσω...Συγνώμη βρε παιδιά αλλά δική μου δεν ήταν η τούρτα;
Επίσης σε ένα σπίτι Άγγλων που είχαμε προσκληθεί για pancakes, εμείς σαν κύριοι τους πήγαμε κρασιά. Που να ξέραμε ότι εκείνοι προσέφεραν μόνο σκέτη την τηγανιτή ζύμη. Τα υλικά που ήθελες να βάλεις πάνω έπρεπε να τα φέρεις εσύ. Και όταν πήγα να βάλω nutella που την βρήκα στο τραπέζι μου είπαν: Ε δεν ρωτάς τον τάδε αν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Τσαντίστηκα και έβαλα λίγη ζάχαρη
Λίγο άσχετα με τον τίτλο αλλά ήθελα να τα μοιραστώ