• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρέπει να πληρώνει πάντα ο άντρας γιατί αλλιώς δεν είναι άντρας;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kabamarou

Member
Μάλλον παρεξηγήθηκε γιατί κοίταξε την απόδειξη αφού πλήρωσε:)Να δει δηλαδή πόσο κόστισε αυτό που πήρε αυτός και πόσο της φίλης μου.Η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πήγε να κοιτάξει ο εγκληματίας:)

Τις πρότεινα και εγώ τις φίλες μου να κάνουν κανένα ταξίδι για να ανοίξει λίγο ο τρόπος που σκέφτονται γιατί από ότι είπαν έχουν αυτή την άποψη γιατί έχουν μιλήσει και με άλλα άτομα στην Θεσσαλονίκη αλλά αγνοούν όμως και δεν τις συμφέρει προφανώς να μάθουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Έχει γίνει αυτό που λες με τα γενέθλια σε φίλους μου στο γλέντι του γάμου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μάλλον παρεξηγήθηκε γιατί κοίταξε την απόδειξη αφού πλήρωσε:)Να δει δηλαδή πόσο κόστισε αυτό που πήρε αυτός και πόσο της φίλης μου.Η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πήγε να κοιτάξει ο εγκληματίας:)
Αυτο ναι, χτυπαει ασχημα. Ειναι λιγο ματζιρια...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
και γιατί να μην υποθέσουμε ότι ο τύπος κοίταξε το λογαριασμό για να δει αν δεν του χρεωσαν παραπάνω ποτά από αυτά που παρήγγειλε

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
και γιατί να μην υποθέσουμε ότι ο τύπος κοίταξε το λογαριασμό για να δει αν δεν του χρεωσαν παραπάνω ποτά από αυτά που παρήγγειλε
Ο,τι και να 'ναι δεν κοιτας εκ των υστερων την αποδειξη. Ειναι αυθορμητη κινηση αλλα υποδηλωνει τσιγκουνια.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Αυτο με τα γεναθλια ισχυει και στη Σκωτια, μου το ελεγαν σοκαρισμενες κατι Πολωνες που σπουδαζαν εκει. Στην Πολωνια απ'οτι μου ειπαν κερναει οπως και εδω ο εορταζον και τους ειχε κακοφανει.

jimp

Member
Kabamarou να κανονισουμε κανενα ποτακι με τις φιλες σου. Κερναω εγω αλλα μετα θα ειμαι απαιτητικος,η τη βγαλουνε και τζαμπα,ετσι να τις πεις!

Οι γυναικες αν θελουν να πουν κακη κουβεντα και σκαφος να τους αγορασεις θα γκρινιαξουν για το χρωμα που εχει ο καβος!

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Ο,τι και να 'ναι δεν κοιτας εκ των υστερων την αποδειξη. Ειναι αυθορμητη κινηση αλλα υποδηλωνει τσιγκουνια.
Mπορει να ήθελε να τσεκαρει αν του εδωσαν σωστα τα ρεστα o_O

orck

Member
Εξαρταται φιλε μου. Εαν η γυναικα που συνοδευεις ειναι σαν μια πορνη τοτε ναι πρεπει να πληρωσεις για να παρεις αυτο που θες. Εαν ειναι συντροφος ουτε που θα το σκεφτει και η ιδια κατι τετοιο. Χαζομαρες παλαιοτερων εποχων.
Το θεωρω εντονα υποτιμητικο για τις γυναικες να ψαχνουν...χορηγο.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
θεε μου τι ακουω το 2016.. Σε λίγο να δεις πως θα βγαίνουν ραντεβου μετα απο επειδειξη του Ε1 και Ε9..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Mπορει να ήθελε να τσεκαρει αν του εδωσαν σωστα τα ρεστα o_O
Αυτο δειχνει στην καλυτερη δειχνει ελλειψη σιγουριας και αποφασιστικοτητας, στην χειροτερη ανικανοτητα να κανεις απλες μαθηματικες πραξεις γρηγορα. Σιγα μη βγαλει και κομπιουτερακι να υπολογισει τα ρεστα.

Μ' αρεσει εν τω μεταξυ που πολλες πεφτετε απο τα συννεφα που υπαρχουν γυναικες που κυνηγουν το χρημα. Εδω υπαρχουν γκομενες που βγαινουν το βραδι με στοχο να βρουν καποιον να τις κερασει το ποτο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh