Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Όχι, δεν την έχουμε αποκλείσει...Λεπτομέρειεεες???? Πολλά στοιχείαααα????
Αααααα....Την Ελλάδα την έχουμε αποκλείσει??
Ρουμανία όχι
Όχι, δεν την έχουμε αποκλείσει...Λεπτομέρειεεες???? Πολλά στοιχείαααα????
Αααααα....Την Ελλάδα την έχουμε αποκλείσει??
Τσου τσου:roll::roll:Ρουμανία ίσως? Ωχ Πάλι λάθος, έχει ειπωθεί. Αλλάζω, Ουγγαρία?
Όχι, Ζωή μου, τα έχουμε αποκλείσει τα Καλάβρυτα.Καλάβρυτααααα???
Αχ, δεν το θυμόμουνα!! Να πετάξω και μια Τουρκία..Όχι, Ζωή μου, τα έχουμε αποκλείσει τα Καλάβρυτα.
Η Ρόζα νομίζω ότι νίκησε. Και Ρωσία να μην είναι, μετά από την μακροσκελή και λεπτομερή επιχειρηματολογία από μέρους της έχει νικήσει.Και όμως, θα επιμείνω! Μετά από προσεκτική παρατήρηση των λεπτομερειών, έχω να προσθέσω ότι:
1) Η κάθετη τοποθέτηση των σανίδων πλάτους 12 εκατοστών, είναι κύριο χαρακτηριστικό της σχολής που καθιέρωσε η Ρωσική Συντεχνία Κατασκευαστών Βαγονιών μεταξύ 1912-13.
2) Τα ασαφή περιγράμματα (καλά, όχι και τόσο ασαφή, αλλά ας όψεται η ρημάδα η μυωπία...) στο κέντρο των οριζόντιων σανιδιών, παραπέμπουν σαφώς στην παράσταση της 'Κακοφιλημένης Κόρης' που δόθηκε από τα μπαλέτα Κίροφ στην Αγία Πετρούπολη τον Οκτώβριο του σωτηρίου έτους 1918.
3) Οι κιτρινωπές πλατύφυλλες φυλλωσιές με τα αχνά 'νεύρα' που επικρέμονται άνωθεν του βαγονίου, είναι χωρίς αμφιβολία οι πασίγνωστες σημίδες του είδους vaicalesus platifolii που απαντώνται ανά τη ρωσική και μογγολική ύπαιθρο, και συγκεκριμένα πλησίουν της Βάλια Μούσκλια.
Συμπληρωματική πληροφορία: το παγώνι είναι 2,5 ετών και σε οίστρο, και ο αρχισιδεράς Βάνιας, εκτός από θαυμαστός τεχνίτης, είναι και Θείος...