Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Μήπως είναι το τρένο που ξεκινάει από τη Δράμα και καταλήγει στην Ξάνθη;;; (περνώντας από το Νέστο):roll:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πάντως όντως Malysa το παγώνι είναι αρσενικό, λόγω φτερών!! Τουλάχιστον αυτό το βρήκαμε:D
Μπράβο στη Ζωή και τη Μαίρη που βρήκαν το φύλο του παγωνιού!:haha: Καμιά λεπτομέρεια ουσιαστική θα εντοπίσετε;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Α πα πα!! Πού είσαι dim kyr να δεις τι βάλανε, που σου φαινόταν το νησάκι μου δύσκολο :bleh:
Καλέ είστε με τα καλά σας? :shock:

Τέλος πάντων, θα επανέλθω αργότερα..

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Λοιπόν παραθέτω τα δεδομένα που εντόπισα....:haha:

1. Τα δέντρα είναι αμυγδαλιές παρότι βλέπω φύλλα πλάτανου αραιά και που....
2. Το τρενάκι μοιάζει μουσειακό πλέον.... βλέπω και μια μελαχρινή δεσποινίδα πίσω από τα ξύλινα κάγκελά του.....

Αλσος Φιλαδέλφειας να τολμήσω????....:roll:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
malysa παιδί μου τιιιι λές? Αστο και είναι πρωί ακόμα....:shock:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Για το ιστορικό, έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Λυσσάξατε!!! Ένα απόγευμα σας άφησα και σας βρήκα 20 (ολογράφως: είκοσι!!!!) σελίδες πιο κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) Το κοντινότερο που έπεσα εγώ ως προς τον απαραμίλλου κάλλους ναό περί ου ο τζερτζελές, ήταν πως επρόκειτο για 'ξεφωνημένη ντίσκο κάπου κοντά στο Ζεφύρι', μαντεψιά που ψιλοεπιβεβαίωσε η αρχισυνωμότης Malysa -γεγονός το οποίο δεν αποκάλυψα, βεβαίως βεβαίως, για να μη χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα!

3) Καλέ, πολύ ωραίος ο Κάλαμος!!!

4) @Panagiota: ευκολάκι, βρε, ευκολάκι! Πρόκειται για το ιστορικό και υπό απόσυρση βαγόνι υπ αριθμ 6520 του Υπερσιβηρικού, σταματημένο έξω από την καλύβα του αρχισιδερά Βάνια, στο όμορφο χωριουδάκι Βάλια Μούσκλια, λίγο έξω από το Ουλάν Μπατόρ!!! Λεπτομέρεια: το παγώνι είναι όντως αρσενικό και το λένε Μπλιπ....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Για το ιστορικό, έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Λυσσάξατε!!! Ένα απόγευμα σας άφησα και σας βρήκα 20 (ολογράφως: είκοσι!!!!) σελίδες πιο κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) Το κοντινότερο που έπεσα εγώ ως προς τον απαραμίλλου κάλλους ναό περί ου ο τζερτζελές, ήταν πως επρόκειτο για 'ξεφωνημένη ντίσκο κάπου κοντά στο Ζεφύρι', μαντεψιά που ψιλοεπιβεβαίωσε η αρχισυνωμότης Malysa -γεγονός το οποίο δεν αποκάλυψα, βεβαίως βεβαίως, για να μη χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα!

3) Καλέ, πολύ ωραίος ο Κάλαμος!!!

4) @Panagiota: ευκολάκι, βρε, ευκολάκι! Πρόκειται για το ιστορικό και υπό απόσυρση βαγόνι υπ αριθμ 6520 του Υπερσιβηρικού, σταματημένο έξω από την καλύβα του αρχισιδερά Βάνια, στο όμορφο χωριουδάκι Βάλια Μούσκλια, λίγο έξω από το Ουλάν Μπατόρ!!! Λεπτομέρεια: το παγώνι είναι όντως αρσενικό και το λένε Μπλιπ....
Μάλιστα.... τώρα μίλησε η αρχηγός της συμμορίας..... ενδιαφέρουσα πάντως τοποθέτηση περί ρωσομογγολικής επαρχίας....:haha::haha::haha:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπράβο στη Ζωή και τη Μαίρη που βρήκαν το φύλο του παγωνιού!:haha: Καμιά λεπτομέρεια ουσιαστική θα εντοπίσετε;

Πού ακριβώς βρίσκονται αυτές οι ουσιαστικές λεπτομέρειες και μου διαφεύγουν οι άτιμες??:shock::haha:
Ας πω μια Ρουμανία μιας και πήγες πρόσφατα..

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Καλημέρααα! Εύκολο όντως δεν το λες, αλλά αν επικεντρώσετε στις λεπτομέρειες, έχετε πολλά στοιχεία. Malysa το πας πολύ καλά όμως Άλσος Φιλαδέλφειας δεν είναι, ούτε και τα δέντρα αμυγδαλιές. Όχι Ρουμανία, ούτε δάσος στις όχθες της Ρωσικής Βαϊκάλης :haha: που φυσικά δεν έχω πάει όπως βλέπετε και στον κατακόκοκκινο χάρτη μου:haha::haha:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλημέρααα! Εύκολο όντως δεν το λες, αλλά αν επικεντρώσετε στις λεπτομέρειες, έχετε πολλά στοιχεία.

Λεπτομέρειεεες???? Πολλά στοιχείαααα????:shock::shock:
Αααααα....Την Ελλάδα την έχουμε αποκλείσει??

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ρουμανία ίσως? Ωχ Πάλι λάθος, έχει ειπωθεί. Αλλάζω, Ουγγαρία?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος
Sofiakorali