• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Αν και ο από πάνω μοιάζει σίγουρος, εγώ θα το παλέψω... :lol: Μήπως είναι στην Κορσική; :roll:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αν και ο παραπάνω μοιάζει σίγουρος θα το παλέψω κι εγώ λέγοντας μια Μάλτα:haha:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Χρειαζόμαστε έναν λίγο πιο σίγουρο και είμαστε εντάξει!!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση της βεβαιότητας για τον "παραπάνω" αδυνατώ να το συλλάβω. Επειδή δεν έβαλα ερωτηματικό? Εν πάση περιπτώσει, η απάντησή που έδωσα στηρίχθηκε στη γνώση μου της γεωμορφολογίας των ακτών της περιοχής. Και σ'αυτή τη γνώση στηριζόμενος δίνω την επόμενη επιλογή: Ιρλανδία.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση της βεβαιότητας για τον "παραπάνω" αδυνατώ να το συλλάβω. Επειδή δεν έβαλα ερωτηματικό? Εν πάση περιπτώσει, η απάντησή που έδωσα στηρίχθηκε στη γνώση μου της γεωμορφολογίας των ακτών της περιοχής. Και σ'αυτή τη γνώση στηριζόμενος δίνω την επόμενη επιλογή: Ιρλανδία.

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες που έγραψα τον "παραπάνω"?:roll:
Ναι, λόγω έλλειψης ερωτηματικών...Έχω συνηθίσει στα πολλά ερωτηματικά σ αυτήν την ενότητα;)

Bahari

Member
Εννοείται ότι το "ο από πάνω" δεν το έγραψα με αρνητική έννοια, έτσι; :lol: Ναι, επειδή δεν έβαλες ερωτηματικό, θεώρησα ότι ήσουν βέβαιος (είδες τι σου κάνει ένα σημείο στίξης;:roll:). Οπότε άντε να ξαναπροσπαθήσω, μήπως είναι Σαρδηνία;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
:D Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα, αστειευόμουνα φυσικά, ίσως δεν έγινε αντιληπτό, τον "όρο" τον έχω χρησιμοποιήσει και γώ άλλωστε! Λίγο το ύφος του avatar, λίγο και ο επιστημονικοφανής τρόπος που διατύπωσα το σχόλιο, "ψαρώσατε", έτσι? :haha: Διασκεδάζουμε κυρίες μου, αλλοίμονο αν παρεξηγιόμασταν με τέτοια!

Bahari

Member
:D Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα, αστειευόμουνα φυσικά, ίσως δεν έγινε αντιληπτό, τον "όρο" τον έχω χρησιμοποιήσει και γώ άλλωστε! Λίγο το ύφος του avatar, λίγο και ο επιστημονικοφανής τρόπος που διατύπωσα το σχόλιο, "ψαρώσατε", έτσι? :haha: Διασκεδάζουμε κυρίες μου, αλλοίμονο αν παρεξηγιόμασταν με τέτοια!
Η αλήθεια είναι ότι σαν "ψάρι", "ψάρωσα" λιγάκι...:bleh::haha:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Τα ψαράκια ...εεε οι κυρίες ήθελα να πω, βρίσκονται σε σωστές θαλασσες!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος