Vito
Member
μήπως κροατία?
Γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση της βεβαιότητας για τον "παραπάνω" αδυνατώ να το συλλάβω. Επειδή δεν έβαλα ερωτηματικό? Εν πάση περιπτώσει, η απάντησή που έδωσα στηρίχθηκε στη γνώση μου της γεωμορφολογίας των ακτών της περιοχής. Και σ'αυτή τη γνώση στηριζόμενος δίνω την επόμενη επιλογή: Ιρλανδία.
Εννοείται ότι το "ο από πάνω" δεν το έγραψα με αρνητική έννοια, έτσι; Ναι, επειδή δεν έβαλες ερωτηματικό, θεώρησα ότι ήσουν βέβαιος (είδες τι σου κάνει ένα σημείο στίξης;:roll. Οπότε άντε να ξαναπροσπαθήσω, μήπως είναι Σαρδηνία;Γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση της βεβαιότητας για τον "παραπάνω" αδυνατώ να το συλλάβω. Επειδή δεν έβαλα ερωτηματικό? Εν πάση περιπτώσει, η απάντησή που έδωσα στηρίχθηκε στη γνώση μου της γεωμορφολογίας των ακτών της περιοχής. Και σ'αυτή τη γνώση στηριζόμενος δίνω την επόμενη επιλογή: Ιρλανδία.
Η αλήθεια είναι ότι σαν "ψάρι", "ψάρωσα" λιγάκι...Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα, αστειευόμουνα φυσικά, ίσως δεν έγινε αντιληπτό, τον "όρο" τον έχω χρησιμοποιήσει και γώ άλλωστε! Λίγο το ύφος του avatar, λίγο και ο επιστημονικοφανής τρόπος που διατύπωσα το σχόλιο, "ψαρώσατε", έτσι? Διασκεδάζουμε κυρίες μου, αλλοίμονο αν παρεξηγιόμασταν με τέτοια!
Η αλήθεια είναι ότι σαν "ψάρι", "ψάρωσα" λιγάκι...