Bahari
Member
Όχι ούτε Valladolid είναι...Ας πετάξω μία έμπνευση που μου 'ρθε ..Valladolid??
Last edited by a moderator:
Όχι ούτε Valladolid είναι...Ας πετάξω μία έμπνευση που μου 'ρθε ..Valladolid??
Μας έσκασες πιά! Θα πώ το προφανές, μιας και όλοι ψάχνονται για το περίεργο: Barcelona!Όχι ούτε Valladolid είναι...
Ε, λοιπόν δεν είναι ούτε η Barcelona Άντε, θα τελειώσουμε μ' αυτό απόψε; :roll:Μας έσκασες πιά! Θα πώ το προφανές, μιας και όλοι ψάχνονται για το περίεργο: Barcelona!
Έχε χάρη που ετοιμάζω ανέκδοτο, αλλιώς θα σ' είχα παρατήσει από καιρό! Σεβίλλη?Ε, λοιπόν δεν είναι ούτε η Barcelona Άντε, θα τελειώσουμε μ' αυτό απόψε; :roll:
Όχι, δεν είναι η Σεβίλλη, αλλά επειδή είμαι καλό κορίτσι θα σε βοηθήσω και θα σου πω ότι είναι στην Ανδαλουσία.Έχε χάρη που ετοιμάζω ανέκδοτο, αλλιώς θα σ' είχα παρατήσει από καιρό! Σεβίλλη?
Φέξε μου και γλύστρησα! Δε μπορώ, βαρέθηκα, τέλειωσε και το ανέκδοτο, τη γύρισα την Ανδαλουσία αλλά δε θυμάμαι τίποτα τέτοιο, όχι ότι τα προσέχω ιδιαίτερα, λέω μια Κόρντοβα για να βγώ απ' την υποχρέωση και την κάνω...Όχι, δεν είναι η Σεβίλλη, αλλά επειδή είμαι καλό κορίτσι θα σε βοηθήσω και θα σου πω ότι είναι στην Ανδαλουσία.
Δεν είναι η Cordoba, λυπάμαιΦέξε μου και γλύστρησα! Δε μπορώ, βαρέθηκα, τέλειωσε και το ανέκδοτο, τη γύρισα την Ανδαλουσία αλλά δε θυμάμαι τίποτα τέτοιο, όχι ότι τα προσέχω ιδιαίτερα, λέω μια Κόρντοβα για να βγώ απ' την υποχρέωση και την κάνω...
Α, εσύ που μένεις και Ισπανία πρέπει να το βρεις... Άντε για πάμε και σε καμιά άλλη πόλη τώρα...ας πω και εγω cadiz
Ούτε η Μάλαγα είναι.αν και δεν το ξερω θα πω μαλαγα