• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Mε λίγο ψάξιμο μήπως είναι γύρω από τη λίμνη Thingvellir?? αν υποθέσω ότι είναι αυτό το πάρκο που ψάχνουμε.
Τι ωραία χώρα! Κοιτάω φωτό και τα τοπία είναι εκπληκτικά!
Όχι, δεν είναι σ' αυτό το εθνικό πάρκο. Ναι πράγματι, όλα τα τοπία σου κόβουν την ανάσα! Απίστευτα και ονειρεμένα μέρη!

Bahari

Member
Όχι, δεν είναι... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... τα σάιτ που άνοιξα έλεγαν ότι αυτό που ψάχνουμε είναι το πιο γνωστό πάρκο και γι αυτό το ανέφερα πιο πριν, αλλά μάλλον σε μπέρδεψα πιο πολύ. :rolleyes: Εγώ λέω να το πάρει το ποτάμι κι εσύ να πας να τελειώσεις εκείνη την έρμη την εργασία που πρέπει να παραδώσεις το πρωί και, αφού την παρουσιάσεις, να μας βάλεις και μια φωτογραφία γιατί έτσι κι αλλιώς έφτασες πολύ κοντά. :lol:

alexstef2

Member
χαχα! Αχ δε πρόσεξα εγραψες το πιο γνωστό!! Δε ήταν το τυχερό μου φαίνεται! Βάλε εσύ άμα θέλεις γιατί μάλλον δε θα προλάβω..

Bahari

Member
χαχα! Αχ δε πρόσεξα εγραψες το πιο γνωστό!! Δε ήταν το τυχερό μου φαίνεται! Βάλε εσύ άμα θέλεις γιατί μάλλον δε θα προλάβω..
Λοιπόν το πιο γνωστό εθνικό πάρκο είναι το Skaftafell, κι εκεί βρίσκονται και τα σπίτια της φωτογραφίας. Ας βάλει κάποιος άλλος τώρα αφού ο alexstef2 δεν έχει χρόνο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος